Tervehdys ja kiva, että päädyit tänne minun issikka.fi verkkokauppaan. Mietit ehkä jonkin tuotteen tilaamista, mutta yritys on sinulle vieras ja mietit esim. luotettavuutta?

Pieni infopläjäys, niin sinun on helpompi laittaa tilausta tulemaan. Issikka.fi verkkokauppa on toiminut vuodesta 2009. Toiminta alkoi monen sattuman summana keskittyen ensin vaatteisiin, asusteisiin ja koru-, sekä askartelutuotteisiin. 

Oman hevosharrastuksen ja islanninhevosiin siirtymisen myötä valikoima laajeni melko nopeasti issikoiden ja ratsastajen varusteisiin, koska niitä oli melko huonosti silloin saatavilla. Nykyään vuonna 2024 olemme laajentaneet valikoimaa myös muiden hevosrotujen ja ratsastajien tuotteisiin. Meillä on useita luotettavia toimittajia, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä vuosia.

Issikka.fi:n toimintaa pyöritän minä eli Sanna. Oma hevosharrastukseni on alkanut nuorena perinteisesti ratsastustunneilla. Toki oma hevonen oli jo silloin haavena, mutta sen sain vasta mennessäni töihin ja alkaessani tienaamaan. Siitä asti minulla on sitten ollutkin omia hevosia ja poneja.

Pyöritän tätä verkkokauppaa oman hoitajan työni ohella eli parhaiten minut vuorotyöstä johtuen tavoittaa meilillä. Minuun voi matalalla kynnyksellä olla yhteydessä, jos vaikka et löydä jotain haluamaasi tuotetta valikoimista, niin sitten järjestetään ;-)  tai missä tahansa muussa tämän verkkokaupan toimintaan liittyvässä asiassa.

Meillä on lisäksi täällä Halikossa (Salo) pieni varastomyymälä eli tänne voi tulla sopimuksen mukaan sovittamaan tai noutamaan tuotteita. 

Lämpimästi tervetuloa ostoksille!

Sanna

www.issikka.fiMaksutavat