Karlslund-satulat

5 Tuotetta

Karlslund-satulat on suunniteltu erityisesti islanninhevosille tai hevosille/poneille, joilla on lyhyt selkä. Satulat ovat aitoa laadukasta nahkaa, joiden paneelit on täytetty hevosen selän mukaan muovautuvalla ja iskuja vaimentavalla lateksilla. 

Kontakt-malliston satulat ovat rungottomia satuloita. D, C ja B-mallin satuloihin voit itse vaihtaa helposti kaaren, jolloin voit käyttää samaa satulaa useammalla hevosella tai hevosesi lihaksiston muuttuessa.

Video kaaren vaihdosta: Karlslund kaaren vaihto

Karlslundin kaarimittari auttaa oikean kaaren valinnassa. Suosittelemme sen hankintaa ennen satulan tilaamista varmistaaksesi satulan ja kaaren oikean leveyden. Meiltä on myös mahdollista saada kaikki meillä myynnissä olevat Karlslund-satulamallit 1000€ panttimaksua ja toimituskuluja vastaan sovitukseen. Demosatulalla voit koeratsastaa normaalisti muutamia kertoja todetaksesi satulan sopivuuden itsellesi ja hevosellesi. Demosatulan käytöstä veloitamme sovitusmaksua 50€/ vrk, mikäli satula ei syystä tai toisesta ole mieluinen. Sovitusmaksua ei peritä, mikäli teet kauttamme testaamastasi satulasta kaupat. 

Meille on kertynyt runsaasti kokemusta satuloiden sovituksesta, joten satulaa hankkiessasi olethan aina yhteydessä meihin, niin keskustellaan sinulle ja hevosellesi parhaiten soveltuvasta vaihtoehdosta. Olemme tarvittaessa apunasi sovituksessa etänä kuvien ja videoiden välityksellä tai voimme tulla tekemään sovituskäynnin tallille. Sovituskäynnistä veloitamme 50€/ hevonen sekä 0,41€/km edestakaiselta matkalta täältä Salosta käsin.

  • Näkymä
Maksutavat