Karlslund talviratsastushaalari

Tuotenumero Kar5101
359,99 €
Sisältää alv. 24.00 %
Varastossa 3 kpl
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

Karlslundin laadukas ja lämmin talviratsastushaalari. Ulkopinta Climate+ kangasta, joka pitää tuulta ja sadetta. Kaikki vetoketjut ja ompeleet ovat tuulisuojattuja ja vesitiiviitä. Hengittävä thinsulate-lämpövuori, liukumattomat kokopaikat, piilohuppu, kädenlämmittimet ja lahkeessa erillinen sisäosa estämässä lumen nousemista kengän sisään. Lisäksi kengänpohjan alle laitettavat säädettävät lenksut, jotta lahje ei pääse nousemaan ylös ratsastaessa. Haalari on suunniteltu erityisen hyvin ratsastukseen ja taskuja on runsaasti. Katso mitat viimeisestä tuotekuvasta, niin saat oikean kokoisen ratsastushaalarin.

Huippulaadukas ratsastushaalari, jossa on todella mietitty yksityiskohtia tekemään talven ratsastuksesta miellyttävää kelistä tai pakkasen määrästä riippumatta. Issikka.fi suosittelee lämpimästi!

Huom! Ajantasaisen varastosaldomme näet kokovalikosta. Mikäli varastosaldomme näyttää jonkin koon kohdalla 0kpl, niin tilaamme tuotteen sinulle n. viikon toimitusajalla suoraan valmistajan varastolta. Omasta hyllystäämme toimitettavien tuotteiden toimitusaika on 1-2 arkipäivää.


Arvostelut 0 arvostelua