Karlslund

C-satula

Tuotenumero Kar116
1 854,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Varastossa 0 kpl
Toimitusaika 5 - 10 työpäivää

Karlslund C-satula vaihdettavalla kaarella.  Satulassa on joustava synteettinen runko, joka on valmistettu moderniin tapaan useista lateksikerroksista. Tämä valmistustapa takaa parhaan mahdollisen iskunvaimennustehon ja satula muotoutuu sekä jakaa painon tasaisesti hevosen selkään. Leveä selkärangantila ja erityinen leikkaus satulan siipien etupuolella takaavat liikkumavapauden hevosen selkärangalle ja lavoille, mikä edistää hevosen selän ja jalkojen työskentelyä eli parantaa hevosen liikkeitä.

Satulan runko on keskiosastaan erityisen kapea ja antaa sen vuoksi erinomaisen tuen ja sopii suurimmalle osalle ratsastajista. Istuin on keskisyvä ja miellyttävällä tavalla topattu, joten se mahdollistaa tehokkaan kommunikaation hevosen kanssa istuimen läpi. Polvituet ovat lyhyet ja ergonomisesti muotoillut ja ne tukevat jalkoja antaen silti pohkeille liikkumavapauden. Tämän vuoksi satula sopii hyvin sekä pitkille että lyhyille ratsastajille. Satulan siivet on valmistettu vain yhdestä topatusta kerroksesta, joten ratsastaja pysyy satulassa istuessaan erittäin tiiviissä yhteydessä hevoseen. Valmistettu huippulaatuisesta eurooppalaisesta nahasta. Kaksi pitkää Y-vastinhihnaa satulavyölle.

Tämä on satula, jossa ergonomia ja mukavuus ovat olleet tärkeimmät tekijät koko suunnitteluprosessin ajan!

Tähän satulaan voit tarvittaessa vaihtaa itse hevosellesi sopivan kaaren. Ohjeet kaaren vaihtoon liitteet-välilehdellä!

Satulan paneelien pituus:

16" 44cm

17" 46cm

Paino: 6,8kg

Meiltä on myös mahdollista saada kaikki meillä myynnissä olevat Karlslund-satulamallit 1000€ panttimaksua ja toimituskuluja vastaan sovitukseen. Demosatulalla voit koeratsastaa normaalisti muutamia kertoja todetaksesi satulan sopivuuden itsellesi ja hevosellesi. Demosatulan käytöstä veloitamme sovitusmaksua 50€/ vrk, mikäli satula ei syystä tai toisesta ole mieluinen. Sovitusmaksua ei peritä, mikäli teet kauttamme testaamastasi satulasta kaupat. 

Meille on kertynyt runsaasti kokemusta satuloiden sovituksesta, joten satulaa hankkiessasi olethan aina yhteydessä meihin, niin keskustellaan sinulle ja hevosellesi parhaiten soveltuvasta vaihtoehdosta. Olemme tarvittaessa apunasi sovituksessa etänä kuvien ja videoiden välityksellä tai voimme tulla tekemään sovituskäynnin tallille. Sovituskäynnistä veloitamme 50€/ hevonen sekä 0,41€/km edestakaiselta matkalta täältä Salosta käsin.Arvostelut 0 arvostelua