C-satula: Lateksitoppaus
C-satula: Lateksitoppaus C-satula: Lateksitoppaus C-satula: Lateksitoppaus C-satula: Lateksitoppaus
Karlslund

C-satula: Lateksitoppaus

Tuotenumero Kar116
2 249,00 €
Sisältää alv. 24 %

Karlslundin joustorunkoinen yksi siipinen C-satula, jossa ergonomialla ja mukavuudella on ollut hallitseva asema koko suunnittelussa.

C-malli toimii parhaiten kapeilla ja nk. sporttirunkoisilla issikoilla.

Satula on valmistettu lateksilla topatuin paneelein joustavalle synteettiselle rungolle, jolloin siinä on ainutlaatuiset ominaisuudet iskunvaimennuksen sekä paineen jakoon tasaisesti koko satulan alueelta. Tästä mallista on saatavilla myös villatopattu versio.

Tähän malliin voit tarvittaessa vaihtaa itse sopivan levyisen kaaren. Sama satula toimii myös hevosen selän muuttuessa.  Ohjeet kaaren vaihtoon liitteet-välilehdellä!

Satula on suunniteltu erityisesti islanninhevosen mitoitus huomioiden. Siinä on leveä selkärangantila sekä erityinen leikkaus satulan siipien etupuolella. Nämä takaavat liikkumavapauden selkärangalle ja lavoille. Tämä edistää hevosen selän ja jalkojen työskentelyä eli parantaa hevosen liikkeitä.

Satulan runko on istuinosastaan normaalia satulaa kapeampi, jolloin siinä on pienemmänkin naisratsastajan miellyttävä istua.

Istuin on keskisyvä ja miellyttäväksi topattu. Polvituet ovat lyhyet ja ergonomisesti muotoillut. Ne tukevat jalkoja antaen silti pohkeille liikkumavapauden. Tämän vuoksi satula sopii hyvin sekä pitkille että lyhyille ratsastajille. 

Valmistettu huippulaatuisesta eurooppalaisesta nahasta. Kaksi pitkää Y-vastinhihnaa satulavyölle.


Satulan paneelien pituus:

16" 44cm

17" 46cm

Paino: 6,8kg

Toimitamme tämän satulan tilauksestasi suoraan valmistajan hyllystä n. viikon toimitusajalla. Voit siis huoletta laittaa tilausen tulemaan, vaikka oma varastosaldomme näyttäisi 0kpl.

Meiltä on myös mahdollista saada kaikki meillä myynnissä olevat Karlslund-satulamallit 1000€ panttimaksua ja toimituskuluja vastaan sovitukseen.

 Demosatulalla voit koeratsastaa normaalisti muutamia kertoja todetaksesi satulan sopivuuden itsellesi ja hevosellesi. Demosatulan käytöstä veloitamme sovitusmaksua 50€/ vrk, mikäli satula ei syystä tai toisesta ole mieluinen. Sovitusmaksua ei peritä, mikäli teet kauttamme testaamastasi satulasta kaupat. 
Paino:
8000 g
Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat