D-satula: Lateksitoppaus
D-satula: Lateksitoppaus D-satula: Lateksitoppaus D-satula: Lateksitoppaus D-satula: Lateksitoppaus
Karlslund

D-satula: Lateksitoppaus

Tuotenumero Kar117
2 183,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 5 - 10 työpäivää

Karlslund D-satula vaihdettavalla kaarella.  Satulassa on joustava synteettinen runko, joka on valmistettu moderniin tapaan useista lateksikerroksista. Tämä valmistustapa takaa parhaan mahdollisen iskunvaimennustehon ja satula muotoutuu sekä jakaa painon tasaisesti hevosen selkään. Leveä selkärangantila ja erityinen, siipien edestä alkava selkäleikkaus tarjoavat erinomaisen vapauden hevosen selkärangalle ja lapaluille, mikä edistää hevosen selän ja jalkojen oikeanlaista toimintaa. 

Ratsastajalle satulan keskimittaiset polvituet ja topattu istuin antavat hyvän tuen. Satula on valmistettu huippulaatuisesta eurooppalaisesta nahasta. Se on kaksisiipinen sekä kaksi pitkää y-vastinhihnaa. Mukana satulansuojus.

Tähän satulaan voit vaihtaa itse hevosellesi sopivan kaaren. Ohjeet kaaren vaihtoon liitteet-välilehdellä!

Satulan paneelien pituus:

16" 44cm

17" 46cm

Paino: 6,8kg

Meiltä on myös mahdollista saada kaikki meillä valikoimissamme olevat Karlslund-satulamallit 1000€ panttimaksua ja toimituskuluja vastaan sovitukseen. Demosatulalla voit koeratsastaa normaalisti muutamia kertoja todetaksesi satulan sopivuuden itsellesi ja hevosellesi. Demosatulan käytöstä veloitamme sovitusmaksua 50€/ vrk, mikäli satula ei syystä tai toisesta ole mieluinen. Sovitusmaksua ei peritä, mikäli teet kauttamme testaamastasi satulasta kaupat. 


Pituus:
40 cm
Korkeus:
50 cm
Leveys:
57 cm
Paino:
8000 g
Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat