Stiefel RP1 Insect-Stop Roll On  80 ml
Stiefel RP1 Insect-Stop Roll On  80 ml

Stiefel RP1 Insect-Stop Roll On 80 ml

7,95 €
Sisältää alv. 24 %

Stiefel RP1 Insect-Stop Roll On on erittäin tehokas hyönteiskarkote, jossa on aktiivinen punkki- ja hyönteissuoja biosidimääräysten mukaisesti. Stiefel RP1 Roll On sopii erityisen hyvin herkille paikoille ja  suihkeille herkille hevosille. Sen vaikuttava aine saltidin® (icaridin) on meille ihmisille lähes hajuton eikä häiritse ihmisiä eikä hevosia epämiellyttävällä hajulla. Hyönteiset sitä vastoin huomaavat tällaiset hajut ja karkoittaa ne tehokkaasti.

Stiefel RP1:tä voi levittää esim. takkiin. Vaikuttavan aineen haihtuvien ominaisuuksien vuoksi muodostuu ohut, suojaava tuoksu, joka voi kestää useita tunteja. Ainesosa icaridin ® on myös erittäin hyvin iholla siedetty ja sopii siten myös ratsastajalle.

Karkotteiden oikean levittämisen kannalta on tärkeää levittää ne oikein ja tavalla, joka tarjoaa laajan peittävyyden: yhdistämällä suihkeen ja geelin tai roll on:n saat maksimaalisen tehokkuuden minimaalisella kulutuksella. Suihketta käytetään suuremmille pinnoille, geeliä sen sijaan kohdennettuun levitykseen hevosen vatsan alle sekä pään herkkiin osiin.

Stiefel RP1 Insect-Stop on jo saanut useita palkintoja testin voittajana ja laatumerkinnän.

Käyttö: Levitä Stiefel RP1 Insect-Stop -roll on:nia säästeliäästi tarvittaviin kehon osiin. Jätä pois herkät osat (silmät, korvat, sieraimet ja limakalvot). Aktiivinen suojaus alkaa toimia heti. Rulla suojaa hyönteisiä vastaan ikaridinilla (saltidiinilla).Huomautus: Käytä biosidituotteita varoen. 

Lue aina etiketti ja tuotetiedot ennen käyttöä. Säilytä turvallisessa paikassa poissa pienten lasten ulottuvilta. Älä käytä satulan tai vaatteiden alla. Älä suihkuta vaurioituneita ihoalueita. Käytä vain hyvin ilmastoiduissa paikoissa, älä hengitä ruiskutussumua. 

Jos ainetta on nielty on hakeuduttava lääkärin hoitoon ja näytettävä pakkaus ja etiketti. Vain ulkoiseen käyttöön.

Hävitä pakkaus vasta, kun se on täysin tyhjennetty. Älä hävitä tuotteen jäänteitä yleisten kotitalousjätteiden mukana, wc:ssä tai viemärissä.

Pakkauskoko 80ml

Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat