Cheyenne Dry Tex Saddle Pony: ruskea
Cheyenne Dry Tex Saddle Pony: ruskea
Barefoot®

Cheyenne Dry Tex Saddle Pony: ruskea

499,95 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 5 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Kevyt vain 4kg painava Barefoot® 'Cheyenne' Dry Tex-satula poneille ja poniratsastajille. Usea väri, katso tarkemmin tuotetiedoista yhteensopivat tuotteet.

Tässä mallissa, kuten muissakin Barefootin satulamalleissa on etukaari sekä paneelit ponin sään ja selkärangan suojaamiseksi.

Satula on valmistettu vettä hylkivästä DryTex ™ -materiaalista, jonka sileä pinta on helppo pitää puhtaana vain kostealla sienellä pyyhkäisemallä.

Suosittelemme DryTex-versioita käytettäväksi varasatulana tai aloittelijoille. Mikäli satula on jatkuvassa päivittäisessä käytössä, kannattaa hankkia aidosta nahasta valmistettu versio.
 
Suosittelemme käyttämään vastaavia DryTex-jalustinhihnoja, koska aidosta nahasta valmistetut jalustinhihnojen reunat saattavat vahingoittaa ja naarmuttaa materiaalia. Mikäli haluat tilata tähän satulaan DryTex-jalustinhihnat, niin löydät ne tästä klikkaamalla!

Tilaustuote n. viikon toimitusajalla suoraan valmistajan hyllystä. Voit siis laittaa tilauksen huoletta tulemaan, vaikka oma varastosaldomme näyttäisi ei oota!Paino:
4000 g
Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat