Ride-on-Pad Physio: Limited color
Ride-on-Pad Physio: Limited color Ride-on-Pad Physio: Limited color Ride-on-Pad Physio: Limited color
Barefoot®

Ride-on-Pad Physio: Limited color

269,95 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 5 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Värillinen Barefoot® 'Ride-on-Pad' Physio ratsastushuopa, jossa on erityinen, pehmustettu alapuoli avattavilla paneelitaskuilla. Huovan mukana tulee 2 erilaista paneelisarjaa (kumivaahto ja pehmeä PU-vaahto), jotka voidaan työntää alapuolen paneelitaskuihin. Paneelit varmistavat selkärangan tilan ja tasaisen paineen jakautumisen hevosen selkään. 

Siksi suosittelemme Barefoot® "Ride-on-Pad" Physio -ratsastushuopaa: 

• vanhemmat hevoset

• hevosilla, joilla on näkyvä selkäranka ja huonosti lihaksikas selkä

• raskaat ratsastajat

• erittäin hoikat ratsastajat 

Useimmat ratsastushuovat ovat melko haitallisia hevoselle ja aiheuttavat enemmän epämukavuutta, kuin mukavuutta. Kiinnitykset saattavat kulkea suoraan selän poikki ja jakaa kaiken paineen yhdelle pisteelle. Barefoot® 'Ride-on-Pad' Physiossa on v-vyö, joka jakaa paineen koko huovan alueelle tasaisesti. Päätimme tietoisesti olla kiinnittämättä ratsastushuopiin paikkoja jalustimille, koska paino jalustimilla johtaisi painepisteisiin. 

Barefoot® 'Ride-on-Pad' Physio on pehmustettu tiheällä vaahtomuovilla vuorotellen ja on erittäin vakaa hevosen selässä alapuolen Sympanova-materiaalin ansiosta. 

Yläpuoli on valmistettu mikrokuidusta, joka takaa ratsastajalle hyvän pidon myös vauhdissa. 

Vyötä stabiloivat molemmilla sivuilla tuet, joiden alapuolella on aitoa lampaanvillaa, joten vyö ei ärsytä turkkia hevosen puolella. Suosittelemme käyttöä yhdessä Barefoot® lampaannahkavyön kanssa. 

• D-renkaat laukkujen kiinnittämiseen

• Tukevasta nailonista valmistettu kanto/kauhukahva

Yksi aikuisille sopiva koko.

Tämä malli on saatavissa myös muissa väreissä sekä siihen voidaan yhdistää huopaan suunniteltu lampaankarvainen istuinosa. Kts. yhteensopivat tuotteet.

Paino:
3000 g
Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat