Lamb Tech Pad
Lamb Tech Pad Lamb Tech Pad
Eques

Lamb Tech Pad

149,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Eques Classic Lamb Pad on puolipehmuste, jossa yhdistyvät edistykselliset synteettiset materiaalit ja ylellinen merinovilla. Tuloksena on toimiva pehmuste, jolla on korkea iskunvaimennus ja hengittävyys

Aito lampaanvilla on luonnontuote, joka on valmistettu paksusta ja ylellisestä 100 % merinovillasta. Sillä on samat ominaisuudet kuin tavallisella lampaannahalla iholla. Villakuidut on kuitenkin kiinnitetty wowen-bse:hen. Lammasta ei siis tämän tuotteen valmistuksen takia ole tarvinnut lopettaa.

Tämä on vaihtoehto klassiselle karitsannahalle, jolla on kaikki samat hyvät ominaisuudet, kuten iskunvaimennus, lämmönsäätely sekä eikö vähiten kyky kuljettaa kosteutta pois hevosen iholta. 

Pehmusteen ydin koostuu air-tech-vaahdosta. joka on rei'itetty vaahto, joka iskunvaimennuksen lisäksi helpottaa ilman virtausta satulan ja hevosen ihon välillä kuljettaen kosteutta pois hevosesta.Ihanteellinen hevosille, joilla on herkkä iho.

Pehmuste kiinnitetään satulan D-renkaisiin tarranauhalla, joka on erityisesti suunniteltu issikoiden askellajisatuloille.

Koko: Onesize – vaakasuuntainen pituus: 56 cm

Hoito: 30°C hellävarainen konepesu (villaohjelma, max 900 RPM). Käytä villan pesuainetta.

Paino:
1000 g
Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat