Classic Lamb-satulahuopa
Classic Lamb-satulahuopa Classic Lamb-satulahuopa Classic Lamb-satulahuopa Classic Lamb-satulahuopa Classic Lamb-satulahuopa
Eques

Classic Lamb-satulahuopa

139,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Equesin Classic Lamb Padissa on klassinen hillitty leikattu muotoilu, joka sopii issikoiden askelalajisatuloihin. Satulahuovassa on ylellistä merinovillaa satulan kannatusalueella. Keskellä oleva villasta vapaa tila antaa lisätilaa hevosen selkärangalle ja sen luontaiselle liikkeelle.

Aito lampaanvilla on luonnontuote, joka on valmistettu paksusta ja ylellisestä 100 % merinovillasta. Sillä on samat ominaisuudet kuin tavallisella lampaannahalla iholla. Villakuidut on kuitenkin kiinnitetty wowen-bse:hen. Lammasta ei siis tämän tuotteen valmistuksen takia ole tarvinnut lopettaa.

Tämä on vaihtoehto klassiselle karitsannahalle, jolla on kaikki samat hyvät ominaisuudet, kuten iskunvaimennus, lämmönsäätely sekä eikö vähiten kyky kuljettaa kosteutta pois hevosen iholta. Ihanteellinen hevosille, joilla on herkkä iho.

Huopa voidaan kiinnittää satulan D-renkaisiin tarranauhalla, joka on erityisesti suunniteltu erityisesti issikoiden askallajisatuloihin.

Koko: Onesize – pituus vaakatasossa: 57 cm, pituus pystysuorassa: 55 cm.

Hoito: 30°C hellävarainen konepesu (villaohjelma, max 900 RPM). Käytä villan pesuainetta.

Paino:
2000 g
Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat