Anatomiset Issikkasuitset: Runa
Anatomiset Issikkasuitset: Runa Anatomiset Issikkasuitset: Runa Anatomiset Issikkasuitset: Runa
Catago

Anatomiset Issikkasuitset: Runa

129,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Catagon mustat anatomiset islantilaiset suitset pehmeästä italialaisesta nahasta. Niskahihna on suunniteltu mukautumaan tasaisesti hevosen korvien tyven ympärille. Lisäksi säädettävä erillinen yläsolki niskahihnassa, joka estää tehokkaasti niskaan kohdistuvan paineen. 

Ainutlaatuisen muotoinen turpahihna mahdollistaa poskiluiden täyden vapauden ja leuan liikkeen, eikä estä kuolamen sijoittelua tai toimintaa. Turpahihna on varustettu split flash -kiinnikkeellä minimoimaan nenäluuhun kohdistuvan paineen. 

Otsapanta on kapea ja koristeena on kirkkaita kauniisti kimaltelevia strasseja. Se on myös helposti avattavissa ja vaihdettavissa, kts. kuva.

Niska-, sekä turparemmi on varustettu ohuella pehmustetulla vuorauksella, joka lievittää edelleen painetta ja estää poskiluita ja yläleuan ympäröivien herkkien kasvohermojen sivuttaispuristumisen. 

Tässä mallissa on lisäksi mustat metalliosat sekä huomaamattomat piilosoljet kuolainremmeissä, joten kuolaimet on helppo ja nopea vaihtaa tarvittaessa toisiin.


Yksi erityisesti issikoille suunniteltu koko.


Paino:
1000 g
Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat