FirTech-satulahuopa säätöpaloilla issikoille
FirTech-satulahuopa säätöpaloilla issikoille FirTech-satulahuopa säätöpaloilla issikoille FirTech-satulahuopa säätöpaloilla issikoille FirTech-satulahuopa säätöpaloilla issikoille

FirTech-satulahuopa säätöpaloilla issikoille

124,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Erityisesti issikoille valmistettu FirTech-satulahuopa. Tämän huovan taskuihin voi laittaa tai poistaa säätöpaloja ja viimeistelet samalla satulasi täydellisen istuvuuden hevosellesi.

Huovassa on kolme erillistä taskua molemmin puolin. Taskuissa on valmiina yhdet palat täytepaloja. Lisäksi huovan mukana tulee vielä 6 palaa lisää eli yhteensä 12 muotoiltua palaa. 

Satulan voi nostaa haluttuun asentoon edestä, takaa tai vain toiselta puolelta, jos hevonen on vino esim. vamman jälkeisen kuntoutuksen yhteydessä. 

Tuttuun tapaan tässä mallissa  on Synthermax-kuitutäyte sekä vuorimateriaali, jossa on kudottuja keraamisia hiukkasia, jotka tarjoavat edistyneen kaksivaikutteisen vaikutuksen. Erityisesti kehitetty keraaminen materiaali muuntaa ja heijastaa hevosen kehon lämpöä sähkömagneettisena infrapunalämpösäteilynä, joka tunkeutuu kudokseen ja laajentaa verisuonia. Tuloksena on selän lihasten notkeuden lisääntyminen ja hevosen näyttävämmät liikkeet. 

Materiaali: 100 % polyesteriä.

Väri: Musta

Paino:
2000 g
Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat