FirTech- satulahuovat issikoille neopreenillä
FirTech- satulahuovat issikoille neopreenillä FirTech- satulahuovat issikoille neopreenillä FirTech- satulahuovat issikoille neopreenillä FirTech- satulahuovat issikoille neopreenillä FirTech- satulahuovat issikoille neopreenillä FirTech- satulahuovat issikoille neopreenillä FirTech- satulahuovat issikoille neopreenillä FirTech- satulahuovat issikoille neopreenillä FirTech- satulahuovat issikoille neopreenillä FirTech- satulahuovat issikoille neopreenillä

FirTech- satulahuovat issikoille neopreenillä

89,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

CATAGO FIR-Tech -satulahuopa, joka sopii kaikkiin issikka-askellaji-satuloihin. 

Tässä huovassa on tuttuun tapaan Synthermax-kuitutäyte ja vuorimateriaali, johon on kudottu keraamisia hiukkasia, jotka tarjoavat edistyneen kaksivaikutteisen vaikutuksen. Keraaminen materiaali muuntaa ja heijastaa hevosen kehon lämpöä, kun sähkömagneettinen infrapunalämpösäteily tunkeutuu kudoksiin ja laajentaa verisuonia. Tuloksena on selän lihasten notkeuden lisääntyminen ja hevosen näyttävämmät liikkeet. 

Lisäksi neopreenipehmuste, joka pitää satulan omalla paikallaan sekä tarjoaa erinomaisen paineen jakautumisen ratsastajan painosta. 

Materiaali: 100 % polyesteriä


Paino:
2000 g
Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat