Kylmäys-suoja: Cool Off
Kylmäys-suoja: Cool Off Kylmäys-suoja: Cool Off Kylmäys-suoja: Cool Off Kylmäys-suoja: Cool Off Kylmäys-suoja: Cool Off

Kylmäys-suoja: Cool Off

Tuotenumero Bus 605022.183.999
54,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 5 - 10 työpäivää

Viilentävä kylmäsuoja yksinkertaiseen ja tehokkaaseen kylmähoitoon osana regeneraatiota harjoituksen jälkeen, ehkäisyyn, toipumisen aikana tai akuutissa tarpeessa trauman jälkeen. 

Erittäin reilut mitat käytettäväksi etu- tai takajalalla.  Koko: 42x47cm

Sisältää 24 yksittäistä, kiinteästi integroitua kylmäpakkausta, jotka säilyttävät joustavan koostumuksensa jäähdytettäessä, joten suoja voidaan mukauttaa optimaalisesti jalkaan ja varmistaa hyvän pintakosketuksen ja siihen liittyvän jäähdytysvaikutuksen     

kylmäpakkaukset on lisäksi pehmustettu ja eristetty ulkopuolelta hyvän, pitkäaikaisen lämpötilan ylläpitämiseksi     

Neljä joustavaa hihnaa tarranauhakiinnikkeillä helpottamaan ja turvallista pukemista ja riisumista     

Ulkomateriaali kestävää 420 denierin polyesteriä   

Toimitetaan omassa kuljetuspussissaan. 

Hinta sisältää 1kpl

Käyttö-ohje:

Esijäähdytä suoja kokonaan pakastimessa; sisälämpötila saavutetaan yleensä -6 °C 

Pue suoja tavalliseen jalkasuojan tapaan, jotta ne eivät pääse luisumaan tai puristamaan. Vaikutuksen saavuttamiseksi jokaisen käyttökerran tulee kestää noin 20 minuuttia, voidaan toistaa tarpeen mukaan. Jätä suoja jalkaan vain jäähdytyksen ajaksi, älä jätä hevosta ilman valvontaa.

Yhdessä kahden tavallisen kotijääpakkauksen kanssa suoja säilyttää jäähdytyslämpötilansa kylmälaukussa jopa 4 tuntia lämpötilan nousun ollessa vain noin. 1-2 °C tunnissa.

 Autoon, kuorma-autoon tai talliin yhdistetyssä esijäähdytetyssä kylmälaukussa kahdella ylimääräisellä kodin esijäähdytetyllä jääpakkauksella varustettu kylmälaukku voi pitää jäähdytyslämpötilansa paljon pidempään ilman lämpötilan nousua.

Edut:

Tehokas, voidaan käyttää useita kertoja ei vaadi virta- tai vesiliitäntää jäähdytyksen aikana Voidaan säilyttää pakastelokerossa hätätilanteita varten. Resursseja säästävä: vähentää vedenkulutusta verrattuna vesijäähdytykseen letkulla.

Jäähdytyksen yleiset edut:

Akuutissa tarpeessa: verisuonten supistuminen, verenvuodon hillitseminen, turvotuksen hillitseminen. Tämä voi myös auttaa lievittämään kipua     

Ei-akuuteissa tarpeissa: lisääntynyt verenkierto, lisääntynyt aineenvaihdunta jäähtyneellä alueella, tehostunut kuona-aineiden poisto, parantunut solujen uusiutuminen     jäähdytyshoitoja pidetään erityisen tehokkaina ja hellävaraisina, yleensä ei sivuvaikutuksia, ei dopingia 

Huomautus: Jos sinulla on akuutti tarve, ota yhteyttä eläinlääkäriin.

Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat