Lampaankarva-istuinosa lasten ratsastushuopaan
Lampaankarva-istuinosa lasten ratsastushuopaan Lampaankarva-istuinosa lasten ratsastushuopaan

Lampaankarva-istuinosa lasten ratsastushuopaan

Tuotenumero BareSW-RIDE-ON-SEAT-KIDS
139,95 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 5 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Barefootin lampaankarvainen istuinosa lasten Ride On Pad-ratsastushuopaan.

Istuimessa on polvituet molemmin puolin, jotka tukevat ratsastajan reisiä. Takana on korkea ja mukava selkätuki. Tämä antaa ratsastajalle hyvän tuen istumessa istuessaan. 

Valmistettu 100 % lampaanvillasta, liukumaton Sympanova-alapuolella, joka lepää turvallisesti ja pehmeästi Ride-On-Pad päällä.

Istuin kiinnitetään pitkällä tarranauhalla, joka Ride-on Padiin alapuolelle. Istuimessa on pienet lisäaukot edessä ja takana, joiden läpi padin D-renkaat voidaan vetää.

Tämä tuote on valmistettu puhtaasta lampaanvillasta. Lampaanvillalla on suunnilleen samat antibakteeriset ja painetta vaimentavat ominaisuudet kuin lampaan-nahalla, mutta siinä on meille yksi tärkeä ero: Villa keritään lampaista, mikä on säännöllinen ja suhteellisen kivuton prosessi eläimelle. Lampaita ei siis lopeteta, kuten joudutaan tekemään, mikäli käytetään lampaan nahkoja. 

Tämä tarkoittaa, että tuotanto tapahtuu eläin- ja luonnonvaroja säästävällä tavalla.

Istuin sopii täydellisesti uusimpaan lasten Ride-on-pad -versioomme. Vanhemmissa "Ride-On-Padissa edessä ei ole D-renkaita. Pehmusteet ilman renkaita voivat aiheuttaa ongelmia istuimen etuosan liukumisessa.

 Pesuvinkki: Käsinpesu kylmässä vedessä, vedä muotoon pesun jälkeen ja ravista voimakkaasti. Lohkot ja takaistuimen selkänoja ovat irrotettavissa pesua varten. 

Koko: Lapset (Aikuisille oma mallinsa)

Tämä tuote ei sisällä lasten ride on padia, vain lampaankarvaisen istuinosan. Lasten ride on padin, voit tilata erikseen valikoimistamme tästä klikkaamalla!

Paino:
2000 g
Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat