PRO 'London'
PRO 'London'
Barefoot®

PRO 'London'

Tuotenumero Bare-PRO-LO-1-01
1 200,00 €
Sisältää alv. 24 %

Barefoot® PRO London - entistä paremman ratsastuskokemuksen saavuttamiseksi! 

Uusi PRO-istuin mahdollistaa ratsastajan istumisen lähellä hevosta, kapeammin ja auttaa saavuttamaan pystysuoramman, lantioystävällisemmän istunnan. 

Ajattoman tyylikäs satula kouluratsastuksen, valmistettu pehmeästä pehmeästä nahasta. Likaa hylkivä pintakäsittely tekee satulasta helppohoitoisen. 

Barefoot-satulassa tunnet hevosesi lihasten työn ja selän liikkeet, joten se rakentaa perustan hyvälle ratsastukselle. 

Siirreltävät jalustinkoukut (2,5 cm) voidaan sijoittaa vapaasti istuimen ja satulan väliin. Näin voit säätää satulan yksilöllisesti istuimen ja kehon mittojen mukaan. 

Tarrakiinnitettävät polvituet on  varustettu AirPump-järjestelmällä, joka mahdollistaa ilman kiertämisen, jolloin polvitet mukautuvat pehmeästi jalkojen muotoihin. 

Kaari (toimitetaan tehtaalta keskikokoisen kaaren kanssa) on helposti itse vaihdettavissa. Vaihtokaaret löytyvät myös valikoimstamme.   

Satula joustaa kaikkiin suuntiin, joten satula ei aiheuta painetta hevoseen, eikä siten rajoita lihasten kehitystä.    

VPS-järjestelmä. 

Tiheä kudottu turkis alapuoli hevosta vasten. Näiden satuloiden kanssa käytetään Barefootin omia satulahuopia, jotka löydät myös valikoimistamme.

6 D-rengasta satulalaukkujen yms.. kiinnittämiseen    

Paino vain n. 5 kg

Väri: musta

Mikäli tarvitset lisätietoja tai sovitusapua Barefoot-tuotteiden kanssa, niin olemme mielellämme apunasi ja vastailemme viesteihin nopeasti. Ota vain yhteyttä!

Tilauksesta myös koko 0 n.14vko:n toimitusajalla.

Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat