Barefoot® PRO Cherokee Classic
Barefoot® PRO Cherokee Classic Barefoot® PRO Cherokee Classic

Barefoot® PRO Cherokee Classic

Tuotenumero Bare-PRO-CKE-CLASSIC-2-01
1 200,00 €
Sisältää alv. 24 %

Barefoot® PRO 'Cherokee Classic-satula

Barefoot® PRO - entistä parempaan ratsastuskokemukseen! 

Uusi kapeampi PRO-istuin saa ratsastajan istumaan lähempänä hevosta sekä auttaa saavuttamaan enemmän pystyssä olevan ja lonkkaystävällisen istunnan. 

Monikäyttöinen, hevosystävällinen satulamalli.

Valmistettu kestävästä sekä pehmeästä lehmännahasta, jossa on likaa hylkivä pintakäsittely. 

Cherokee on täydellinen valinta kouluratsastukseen ja pieniin esteisiin. Se on varustettu 6 D-renkaalla mm. satulalaukkujen kiinnittämistä varten. 

Jalustimen avoin kiinnike (2,5 cm) voidaan sijoittaa vapaasti istuimen ja satulan väliin. Tämän avulla voit säätää tämän satulan yksilöllisesti istuimen ja kehon mittojen mukaan. 

Tarrakiinnitteiset polvituet on varustettu AirPump-järjestelmällä, joka mahdollistaa ilman kiertämisen niin, että polvituet mukautuvat pehmeästi jalkojen muotoihin. 

Satula on varustettu medium- kaarella, joka on itse helposti vaihdettavissa - kuten kaikkissa muissakin Barefoot -satuloissa. Vaihtokaaret tilattavissa valikoimistamme.

-Barefoot satulat joustavat kaikissa kolmessa ulottuvuudessa - ei painetta eikä siten rajoita hevosen lihasten kehitystä

- VPS® -järjestelmä. Siirrettävää vastinhihnaa käytetään usein, kun hevosella on ongelmia satulavyön sijoittumisen kanssa. Se antaa kyynärpäälle runsaasti liikkumavaraa, ja koska molemmat säikeet voivat liikkua toisistaan riippumatta ja paine jakautuu tasaisemmin.

- Tiheä kudottu turkis alapuolella   

Väri: musta

Koot: 1, 2 

1 Housukoko 38-40 (miehet 46-48)

2 Housukoko: 42-46 (miehet 50-54)

Paino vain 6kg.

Toimitukseen sisältyy satulansuojus.

Suosittelemme käyttämään tämän satulan kanssa valmistajan omia satulahuopia, jotka löydät myös valikoimistamme.

Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat