Barefoot® PRO 'Nottingham-satula
Barefoot® PRO 'Nottingham-satula Barefoot® PRO 'Nottingham-satula Barefoot® PRO 'Nottingham-satula Barefoot® PRO 'Nottingham-satula Barefoot® PRO 'Nottingham-satula Barefoot® PRO 'Nottingham-satula Barefoot® PRO 'Nottingham-satula Barefoot® PRO 'Nottingham-satula Barefoot® PRO 'Nottingham-satula

Barefoot® PRO 'Nottingham-satula

Tuotenumero Bare PRO-NO-2-01
1 200,00 €
Sisältää alv. 24 %

Barefoot® PRO 'Nottingham-satula - entistä parempaan ratsastuskokemukseen! 

Uusi kapeampi PRO-istuin saa ratsastajan istumaan lähempänä hevosta sekä auttaa saavuttamaan enemmän pystyssä olevan ja lonkkaystävällisen istunnan. 

Monikäyttöinen, hevosystävällinen satulamalli upeassa väriyhdistelmässä, näyttävillä yksityiskohdilla.. 

Satula on valmistettu pehmeästä pehmeästä nahasta - yhdistettynä helppohoitoisen DryTex® -materiaalin kanssa.

Nottingham on täydellinen valinta hyppäämiseen ja maastoiluun. 

Satulassa on 6 D-rengasta mm. satulalaukkujen kiinnittämistä varten. 

Jalustimen kiinnike on avoin (2,5cm) ja voidaan sijoittaa vapaasti istuimen ja satulan väliin. Tämän avulla voit säätää tämän satulan yksilöllisesti istuimen ja kehon mittojen mukaan. 

Tarrakiinnitteiset polvituet on varustettu AirPump-järjestelmällä, joka mahdollistaa ilman kiertämisen niin, että polvituet mukautuvat pehmeästi jalkojen muotoihin. 

Satula on varustettu medium- kaarella, joka on itse helposti vaihdettavissa - kuten kaikkissa muissakin Barefoot -satuloissa. Vaihtokaaret tilattavissa valikoimistamme.

-Barefoot satulat joustavat kaikissa kolmessa ulottuvuudessa - ei painetta eikä siten rajoita hevosen lihasten kehitystä

- VPS® -järjestelmä. Siirrettävää vastinhihnaa käytetään usein, kun hevosella on ongelmia satulavyön sijoittumisen kanssa. Se antaa kyynärpäälle runsaasti liikkumavaraa, ja koska molemmat säikeet voivat liikkua toisistaan riippumatta ja paine jakautuu tasaisemmin.

- Tiheä kudottu turkis alapuolella   

Väri: Musta

Koot: 1, 2 

1 Housukoko 38-40 (miehet 46-48)

2 Housukoko: 42-46 (miehet 50-54)

Toimitukseen sisältyy satulansuojus.

Suosittelemme käyttämään tämän satulan kanssa valmistajan omia satulahuopia, jotka löydät myös valikoimistamme.

Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat