Limited Edition 'Ride On Pad' Physio Color
Limited Edition 'Ride On Pad' Physio Color Limited Edition 'Ride On Pad' Physio Color Limited Edition 'Ride On Pad' Physio Color Limited Edition 'Ride On Pad' Physio Color Limited Edition 'Ride On Pad' Physio Color Limited Edition 'Ride On Pad' Physio Color Limited Edition 'Ride On Pad' Physio Color Limited Edition 'Ride On Pad' Physio Color
Barefoot®

Limited Edition 'Ride On Pad' Physio Color

Tuotenumero Limited Edition 'Ride On Pad' Physio Color
269,95 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 5 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Barefoot® Limited Edition 'Ride On Pad' Physio Color ratsastushuopa vaihdettavilla täytepaloilla. Huovan mukana tule kahdet eri paksuiset täytepalat, jotka ovat helposti itse vaihdettavissa täysin tarpeidesi mukaan.

Huopa on saatavilla yhdessä aikuisille sopivassa koossa. Selkäsauman pituus n.50cm. Soveltuu kokonsa puolesta käytettäväksi isoille poniroduille, islanninhevosille sekä normaalin kokoisille hevosille.

Ride on pad on pehmustettu tukevalla vaahtomuovilla, jonka paksuus vaihtelee eri kohdissa tarpeen mukaan. Lisäksi se on vakaa hevosen selässä alapinnan liukumattoman symphanova- materiaalin vuoksi. Huopa on päällystetty mikrokuidulla, joka takaa ratsastajalle hyvän pidon kaikissa askel-lajeissa.

Barefoot- ratsastushuovat poikkeavat muiden valmistajien malleista koko huovan ympäri kiinnitettyjen vastinhihnojen ansioista eli paine jakautuu tasaisesti ja laajalle alueelle huopaa, eikä mm. ainoastaan vastinhihnojen varaan. 

Jalustinhihnojen käyttö ratsastushuopaa käytettäessä ei ole suositeltavaa, koska se rasittaa kohtuuttomasti hevosen selän lihaksia pienellä aluella. Samaisesta syystä näissä huovissa ei ole jalustimille kiinnityspaikkoja.

Paino:
4000 g
Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat