Vaihto/ lisäpaneelit Barefoot satulahuopiin
Vaihto/ lisäpaneelit Barefoot satulahuopiin Vaihto/ lisäpaneelit Barefoot satulahuopiin Vaihto/ lisäpaneelit Barefoot satulahuopiin Vaihto/ lisäpaneelit Barefoot satulahuopiin
Barefoot®

Vaihto/ lisäpaneelit Barefoot satulahuopiin

Tuotenumero INLAY-PAD-PUR
22,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Vaihto/ lisäpaneelit Barefoot®, joita voit käyttää yhdessä Barefoot satulahuopien sekä cushion-alustojen kanssa. Näiden paneelien avulla voit korvata satulahuovan mukana tulleet alkuperäiset paneelit tai käyttää niitä huovassa paikallaan olevien paneelien lisäksi. Ne on helppo leikata ja muotoilla tarpeen mukaan terävillä saksilla. Kolme erilaista mallia:

Memory foam:

Suosittelemme käyttöön pitkille ratsastusmatkoille, painaville ratsastajille tai herkkä selkäisille ja ikääntyville hevosille. Hyvin iskuja vaimentava, painetta jakava ja taipuisa materiaali.

Materiaalina memory foam on pitkäikäinen - muovautuu täysin hevosen selän muotoihin, mutta palautuu käytön jälkeen alkuperäiseen muotoonsa, kun paine poistetaan. Käytössä myös lääketieteessä esim. vuodepotilaiden patjoissa! Paksuus: 20mm.

Rubber foam:

Melko tukeva paneeli. Sopii käytettäväksi mm. satulan asennon muokkaamiseen. Helppo leikata saksilla tarvitsemasi pala nostamaan satulan etu tai takaosaa tarpeen mukaan, jolloin satula saadaan tasapainoon hevosen selässä. Paksuus: 12 mm

PU-foam:

Pehmeä ja selän mukaisesti muotoutuvampi,  kuin Rubberfoam-paneeli, Tasoittaa ja jakaa tehokkaasti satulan aiheuttamaan painetta ja mahdollisia epätasaisuuksia hevosen selässä. Paksuus: 15 mm.

Myydään pareittain. 


Paino:
1000 g
Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat