Premium sadeloimi 200g, high neck

Tuotenumero Wal80204
149,99 €
Sisältää alv. 24.00 %
Varastossa 4 kpl
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

Tummansininen hengittävä premium-luokan sadeloimi korkealla niskaosalla. Ulkopinta on valmistettu vahvasta 1680 denierin polyesteristä, joka kestää myös tarhakaverin käsittelyt. Vertailun vuosi normaalin ulkoloimen kestävyys 600 denieriä, ero on siis melkoinen.

Loimen sisäpinta on liukas pintaista polyesteria 200g täytteellä. Tähän loimeen voit yhdistää lisäksi valikoimistamme löytyvät 100g tai 200g täytteellä olevan sisäloimet, sillä tässä ulkoloimessa on kiinnikkeet niille valmiina. Katso keskimmäinen ja tuotekuva kiinnityksistä.

Tämän mallin yksityiskohdat ovat mietitty viimeisen päälle ja istuvuus hevoselle on huippuluokkaa. Loimessa pikalukot edessä ja vatsan alla turvakiinnikkein, jotka irtovat mikä hevonen jää loimestaan kiinni johonkin. Lisäksi tietysti jalkalenkit, häntäläppä ja lapalaskokset.

Loimi toimitetaan säilytyslaukussa.

Pyrimme pitämään tätä mallia aina hyllyssämme, jolloin pystymme takaamaan nopeat toimitukset. Perille, jopa seuraavaksi päiväksi. Mikäli tarvitsemasi koko on hyllystämme päässyt hetkellisesti loppumaan, niin tilaamme loimen sinulle n. viikon toimitusajalla.


Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat