MSM-jauhe 1kg

Tuotenumero Wal3918200
21,95 €
Sisältää alv. 14 %
Varastossa 1 kpl
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

Puhdas 100% MSM-jauhe helposti avattavassa ja suljettavassa ilmatiiviissä pakkauksessa. Pakkauskoko 1kg.

MSM-jauhe eli orgaaninen rikkiyhdiste, jolla on positiivisia vaikutuksia
hevosen koko kehossa. Rikkiä sisältävät aminohapot lisäävät nivelten, nivelsiteiden ja jänteiden joustavuutta. Tukee myös kavion kasvua, varmistaa kauniin karvapeitteen ja lievittää niveltulehdusta.

MSM:ää, jota hevonen saa pääosin syömästään heinästä. Valitettavasti tarpeeseensa nähden yleensä liian vähäisiä määriä, joka sitten näkyy huonona karvapeitteenä ja kavion laatuna, nivelten ja lihaksiston jäykkyytenä, hitaana palautumisena jne... 

Orgaaninen rikki on elimistössä luonnostaan esiintyvä yhdiste ja välttämätön kehon monissa eri toiminnoissa. MSM tukee solukalvojen joustavuutta ja läpäisykykyä ja näin edistää ravinteiden ja kuona-aineiden vapaampaa kulkua. 

Lisäksi se varmistaa sidekudoksen terveyden ja tuottaa keholle raaka-ainetta sen luodessa uusia soluja. MSM on myös osatekijänä prosessissa, joka korjaa ja uusii vahingoittuneita kudoksia ja elimiä. 


MSM on tuoksuton valkoinen kidemäinen aine, joka on alkuun hieman kitkerän makuinen. Suosittelemme aloittamaan MSM-jauheen syötön pienellä annostuksella muun rehun seassa ja lisäämään annosta pikkuhiljaa. Normaali annostus: hevosilla 10-20g/pvä  ja poneille 5-10g/pvä.Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat