Barefoot® 'Cheyenne' Dry Tex Saddle Pony
Barefoot® 'Cheyenne' Dry Tex Saddle Pony Barefoot® 'Cheyenne' Dry Tex Saddle Pony Barefoot® 'Cheyenne' Dry Tex Saddle Pony Barefoot® 'Cheyenne' Dry Tex Saddle Pony Barefoot® 'Cheyenne' Dry Tex Saddle Pony Barefoot® 'Cheyenne' Dry Tex Saddle Pony

Barefoot® 'Cheyenne' Dry Tex Saddle Pony

Tuotenumero Bare042
399,99 €
Sisältää alv. 24 %
Tämä on esittelytuote.

Valmistajalta loppuunmyyty. Kysy tarkempi toimitusaika meiltä viestillä, mikäli olet tästä mallista kiinnostunut.

Kevyt vain 4kg painava Barefoot® 'Cheyenne' Dry Tex-satula poneille ja poniratsastajille. Usea väri hillitystä perusväreistä-vaaleanpunaiseen tai vaaleansiniseen, katso tarkemmin valikosta. 

Tässä mallissa, kuten muissakin Barefootin satulamalleissa on etukaari sekä paneelit ponin sään ja selkärangan suojaamiseksi.

Satula on valmistettu vettä hylkivästä DryTex ™ -materiaalista, jonka sileä pinta on helppo pitää puhtaana vain kostealla sienellä pyyhkäisemallä.

Suosittelemme DryTex-versioita käytettäväksi varasatulana tai aloittelijoille. Mikäli satula on jatkuvassa päivittäisessä käytössä, kannattaa hankkia aidosta nahasta valmistettu versio.
 
Suosittelemme käyttämään vastaavia DryTex-jalustinhihnoja, koska aidosta nahasta valmistetut jalustinhihnojen reunat saattavat vahingoittaa ja naarmuttaa materiaalia. Mikäli haluat tilata tähän satulaan DryTex-jalustinhihnat, niin löydät ne tästä klikkaamalla!

Tilaustuote n. viikon toimitusajalla suoraan valmistajan hyllystä. Voit siis laittaa tilauksen huoletta tulemaan, vaikka oma varastosaldomme näyttäisi ei oota!


Paino:
1000 g
Maksutavat