Barefoot® 'Cheyenne' Dry Tex Saddle Pony

Tuotenumero Bare042
349,99 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kevyt vain 4kg painava Barefoot® 'Cheyenne' Dry Tex-satula poneille ja poniratsastajille. Usea väri hillitystä perusväreistä vaaleanpunaiseen tai vaaleansiniseen, katso tarkemmin valikosta. Tässä mallissa, kuten muissakin Barefootin satulamalleissa on etukaari sekä paneelit ponin sään ja selkärangan suojaamiseksi.

Satula on valmistettu vettä hylkivästä DryTex ™ -materiaalista, jonka sileä pinta on helppo pitää puhtaana vain kostealla sienellä pyyhkäisemallä.

Suosittelemme DryTex-versioita käytettäväksi varasatulana tai aloittelijoille. Mikäli satula on jatkuvassa päivittäisessä käytössä, kannattaa hankkia aidosta nahasta valmistettu versio.
 
Suosittelemme käyttämään vastaavia DryTex-jalustinhihnoja, koska aidosta nahasta valmistetut jalustinhihnojen reunat saattavat vahingoittaa ja naarmuttaa materiaalia. Mikäli haluat tilata tähän satulaan DryTex-jalustinhihnat, niin löydät ne tästä klikkaamalla!

Tilaustuote n. viikon toimitusajalla suoraan valmistajan hyllystä. Voit siis laittaa tilauksen huoletta tulemaan, vaikka oma varastosaldomme näyttäisi ei oota!


Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat