Aiver Sport

Scottish Heather 4D-breeches: violetti

Tuotenumero Aiver012
139,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Varastossa 0 kpl
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Tämä malli on valmistajalta täysin loppuunmyyty. Saatavilla enää hyllystämme koko 40. Huomioithan tämän tilausta tehdesssäsi.

Tumman violetit Scottish Heather 4D-ratsastushousut.

Aiver Sportin 4D- ratsastushousut laadukkailla geelipaikoilla. Housujen 4D materiaali on kangasta, joka joustaa neljään suuntaan. Nämä housut ovat normaalia korkeammalla vyötäröllä, joten ne ovat erittäin miellyttävät käyttää ja istuvuus on taattua Aiver-laatua. 

Ratsastushousuissa on sukkapuntit ja polven kohdalla jalan liikkuvuutta helpottava nerokas muotoilu. Housujen kaunis ja nykyaikainen leikkaus takana imartelee vartalon muotoa.

Geelikokopaikat takaavat markkinoiden parhaan pidon ratsastajalle kuin ratsastajalle, lajiin katsomatta. Geeli on pitävämpi materiaali kuin esimerkiksi silikoni, eikä menetä pitoa samalla tavalla. Maksimaalinen pito ja käyttömukavuus tuovat itsevarmuutta kaikille ratsastajille- housut ovat lähes huomaamattomat jalassa, mutta äärimmäisen pitävät. 

MATERIAALI: 69% Puuvilla, 26% Polyester, 5% Spandex

Laaja kokovalikoima 34-48. 

Näin valmistaja itse housuista kertoo:

These unique Aiver Sport 4D-Gel Breeches come with 4-way stretch which gives you a firm, comfortable and supportive hold.  Complete with high waist, figure flattering seat and rider-friendly knees, they deliver maximum leg mobility and comfort.  Add to this the comfy mesh ankle and you start to see why these breeches fly off the shelves as fast as we can stock them.

If you’re someone who’s on the lookout for an extra boost of confidence, yet insists on great looks at the same time, these breeches are for you.

* Extream saddle grip
* 4-way stretch for comfort and support
* High waist
* Figure flattering seat
* Rider friendly knees
* Mesh ankle
* True to size

Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat