Barefoot® Merlyn-koulusatula
Barefoot® Merlyn-koulusatula Barefoot® Merlyn-koulusatula Barefoot® Merlyn-koulusatula Barefoot® Merlyn-koulusatula Barefoot® Merlyn-koulusatula Barefoot® Merlyn-koulusatula Barefoot® Merlyn-koulusatula Barefoot® Merlyn-koulusatula Barefoot® Merlyn-koulusatula

Barefoot® Merlyn-koulusatula

Tuotenumero Bare036
1 300,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

Barefoot® Merlyn- rungoton koulusatula mustasta laadukkaasta nahasta cob-kokoisille roduille mm. issikat/ muut lyhytselkäiset rodut. 

Satula on kevyt (5-6kg) ja siinä on ratsastajalle erittäin miellyttävä syvä ja kapea istun, jolloin pääset istumaan lähelle hevosta ja saat hyvän tuntuman hevosen liikkeisiin.

Kolme kokoa:

0 Housukoko 32-36 

1 Housukoko 38-40

2 Housukoko: 40- 

Satula toimitetaan keskikokoisen kaaren kanssa, mutta siihen voit tilata ja vaihtaa tarvittaessa myös kapean tai leveän kaaren. 

Huomioithan, että rungottomia satuloita tulee aina käyttää yhdessä valmistajan suositteleman padin kanssa. Padin voit tilata valikoimistamme suoraan tästä: www.issikka.fi/fi/tuoteryhma/1304270

Ajantasasaisen oman varastosaldomme näet kokovalikosta. Mikäli satula löytyy omasta hyllystämme on toimitusaika vain 1-2 arkipäivää. Puuttuvat koot toimitamme suoraan valmistajan varastolta n. viikon toimitusajalla eli voit huoletta laittaa tilauksen tulemaan, vaikka oma varastosaldomme näyttäisi 0kpl. 

Tarjoamme monipuoliset maksutavat myös laskulla ja osamaksulla. Älä epäröi pyytää apua esim. oikean koon valinnassa, autamme mielellämme!Paino:
6000 g
Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat