Barefoot® Juoksutusvyö poneille

Tuotenumero Bare032
159,95 €
Sisältää alv. 24 %
Varastossa 1 kpl
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

Barefoot® ergonomisesti muotoiltu juoksutusvyö poneille aidosta laadukkaasta nahasta helposti ilman työkaluja vaihdettavalla kaarella. Avaat vain kaariosan vetoketjun, otat vanhan kaaren pois. Uusi kaari tilalle, vetoketju kiinni ja valmista tuli! Juoksutusvyö ei aiheuta muotoilunsa vuoksi käytössä painetta (pähkinänsärkijä efektiä) perinteisten juoksutusvöiden tapaan. Vyössä on valmiina sisällä middle-kaari. Sopivan vaihtokaaren voit halutessasi tilata meiltä tästä: www.issikka.fi/fi/tuote/18987890

Huomioithan, että tähän vyön mukana ei tule satulavyötä, mutta voit käyttää sitä minkä tahansa kouluvyön kanssa tai tilata sen meiltä valikoimistamme.

Yksi koko, jonka pituus ensimmäiseen vyön reikään 55cm ja viimeen reikään 65cm. Tämä vyö sopii poneille säkäkorkeudeltaan n.115cm saakka.

Mikäli oma varastosaldomme näyttää 0kpl, niin ei hätää. Toimitamme tuotteen suoraan valmistajan varastosta n. viikon toimitusajalla eli voit laittaa huoletta tilauksesi meille tulemaan. Mikäli tarvitset lisätietoja tuotteesta, niin ota meihin yhteyttä yhteydenotto-lomakkeen kautta.

Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat