Barefoot®

Barefoot® Juoksutusvyö kahvalla

Tuotenumero Bare029
209,99 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.

Valmistajalta loppuunmyyty, uusi erä saapumassa syys/lokakuun vaihteessa. Pitkän toimitusajan vuoksi olemme poistaneet tuotteen toistaiseksi myynnistä. Suosittelemme kuitenkin ennakkovarausta meiltä viestillä, niin varmistat tuotteen saatavuuden.

Barefoot® juoksutusvyö  ergonomisesti muotoilulla kahvalla, joten tätä aidosta laadukkaasta nahasta valmistettua vyötä voidaan käyttää juoksutuksen lisäksi myös terapiaratsastuksessa/ talustusratsastuksessa. 

Tämä juoksutusvyö ei aiheuta muotoilunsa vuoksi käytössä painetta (pähkinänsärkijä efektiä) perinteisten juoksutusvöiden tapaan. Kaari on helposti vaihdettavissa toiseen avaamalla kaariosan vetoketju. Kaaren leveyden voit valita tilausta tehdessäsi, kts. valikko. Tässä voit käyttää myös ilmaa kahvaa olevaa kaarimallia. Myös vaihtokaaret saat meiltä.

Huomioithan, että tähän vyön mukana ei tule satulavyötä, mutta voit käyttää sitä minkä tahansa kouluvyön kanssa tai tilata sen meiltä valikoimistamme.

Kaksi kokoa:

0 (Pony) Pituus ensimmäiseen vyön reikään 55cm ja viimeen reikään 69cm. Soveltuu shettiksille sk.110cm saakka.

1/2 (Cob/Warmblood) Pituus ensimmäiseen vyön reikään 65cm ja viimeiseen reikään 85cm. 

Ennen tuotteen käyttöönottoa, poistathan vetoketjuista ohuen nahkanauhan, joka kiinnittää vetoketjut toisiinsa kuljetuksen aikana.Maksutavat