Barefoot® Juoksutusvyö kahvalla

Tuotenumero Bare029
199,99 €
Sisältää alv. 24.00 %
Varastossa 1 kpl
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

Barefoot® juoksutusvyö  ergonomisesti muotoilulla kahvalla, joten tätä aidosta laadukkaasta nahasta valmistettua vyötä voidaan käyttää juoksutuksen lisäksi myös terapiaratsastuksessa/ talustusratsastuksessa. Tämä juoksutusvyö ei aiheuta muotoilunsa vuoksi käytössä painetta (pähkinänsärkijä efektiä) perinteisten juoksutusvöiden tapaan. Kaari on helposti vaihdettavissa toiseen avaamalla kaariosan vetoketju. Kaaren leveyden voit valita tilausta tehdessäsi, kts. valikko. Tässä voit käyttää myös ilmaa kahvaa olevaa kaarimallia. Myös vaihtokaaret saat meiltä.

Huomioithan, että tähän vyön mukana ei tule satulavyötä, mutta voit käyttää sitä minkä tahansa kouluvyön kanssa tai tilata sen meiltä valikoimistamme.

Kaksi kokoa:

0 (Pony) Pituus ensimmäiseen vyön reikään 55cm ja viimeen reikään 69cm. Soveltuu shettiksille sk.110cm saakka, issikoille yms.

1/2 (Cob/Warmblood) Pituus ensimmäiseen vyön reikään 65cm ja viimeiseen reikään 85cm. 

Mikäli oma varastosaldomme näyttää 0kpl, niin ei hätää. Toimitamme tuotteen suoraan valmistajan varastosta n. viikon toimitusajalla eli voit laittaa huoletta tilauksesi meille tulemaan. Mikäli tarvitset lisätietoja tuotteesta, niin ota meihin yhteyttä yhteydenotto-lomakkeen kautta.


Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat