Terapiavyö kahvalla
Terapiavyö kahvalla Terapiavyö kahvalla Terapiavyö kahvalla Terapiavyö kahvalla Terapiavyö kahvalla
Barefoot®

Terapiavyö kahvalla

Tuotenumero Bare029
220,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Barefoot® juoksutusvyö  ergonomisesti muotoilulla kahvalla, joten tätä aidosta laadukkaasta nahasta valmistettua vyötä voidaan käyttää juoksutuksen lisäksi myös terapiaratsastuksessa/ talustusratsastuksessa. 

Tämä juoksutusvyö ei aiheuta muotoilunsa vuoksi käytössä painetta (pähkinänsärkijä efektiä) perinteisten juoksutusvöiden tapaan. Kaari on helposti vaihdettavissa toiseen avaamalla kaariosan vetoketju. Kaaren leveyden voit valita tilausta tehdessäsi, kts. valikko. 

Myös vaihtokaaret saat meiltä.

Huomioithan, että tähän vyön mukana ei tule satulavyötä, mutta voit käyttää sitä minkä tahansa kouluvyön kanssa tai tilata sen meiltä valikoimistamme.

Kaksi kokoa:

0 (Pony) Pituus ensimmäiseen vyön reikään 55cm ja viimeen reikään 69cm. Soveltuu shettiksille ja poneille sk.110cm saakka.

1/2 (Cob/Warmblood) Pituus ensimmäiseen vyön reikään 65cm ja viimeiseen reikään 85cm. 

Ennen tuotteen käyttöönottoa, poistathan vetoketjuista ohuen nahkanauhan, joka kiinnittää vetoketjut toisiinsa kuljetuksen aikana.

Tämän tuotteen toimitamme tilauksestasi n. viikon toimitusjalla. Voit siis huoletta laittaa tilauksesi tulemaan, vaikka oma varastosaldomme näyttää 0kpl.Paino:
3000 g
Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat