Barefoot Ratsastushuopa taskulla

Tuotenumero Bare028
199,99 €
Sisältää alv. 24 %
Tämä on esittelytuote.

Barefootin musta ratsastushuopa taskulla. Huovan alapinta on hevosta vasten liukumatonta ja miellyttävää symphanova-materiaalia. Pääliosa liukumatonta mikrokuitua, joten tällä ratsastushuovalla pysyt kyydissä kaikissa askellajeissa. Tähän huopaan voit lisäksi yhdistää valikoimistamme erikseen ostettavan lampaakarvapehmusteen, joka tekee huovasta vielä entistä mukavamman käyttää. Huovassa on takaosassa d-renkaat myös laukkujen kiinnitykseen.

Barefoot- ratsastushuovat poikkeavat muiden valmistajien malleista koko huovan ympäri kiinnitettyjen vastinhihnojen ansioista eli paine jakautuu tasaisesti ja laajalle alueelle huopaa, eikä mm. ainoastaan vastinhihnojen varaan. 

Jalustinhihnojen käyttö ratsastushuopaa käytettäessä ei ole suositeltavaa, koska se rasittaa kohtuuttomasti hevosen selän lihaksia pienellä aluella. Samaisesta syystä näissä huovissa ei ole jalustimille kiinnityspaikkoja, emmekä suosittele jalustimien käyttöä.

Valmistalta loppuunmyyty. Mikäli haluat tilata tämän mallin, ota yhteyttä meihin viestillä. Varmistamme toimitusajan valmistajalta!


Maksutavat