Ratsastushuopa: Physio Nature
Ratsastushuopa: Physio Nature Ratsastushuopa: Physio Nature
Barefoot®

Ratsastushuopa: Physio Nature

Tuotenumero Bare027
369,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Barefoot® Ride-On-ratsastushuopa pitkillä vastinhihnoilla, jolloin voit käyttää tämän kanssa normaalia kouluvyötä.

Tässä ratsastushuovassa on suuret polvituet, korkea takaosa sekä istuinosassa aito lampaanvilla, jolloin se tukee ratsastajaa parhaalla mahdollisella tavalla. 

Huopa on päällystetty aidolla lampaanvillalla sekä mikrokuidulla, joka takaa ratsastajalle hyvän pidon kaikissa askellajeissa. 

Huovan alaosa on valmistettu Sympanovasta, joka estää huopaa liukumasta hevosen selässä. 

Ratsastushuopa on pehmustettu tukevalla vaahtomuovilla, jonka paksuus vaihtelee eri kohdissa tarpeen mukaan.

Tilattavissa mustana. Vaihtoehtoina kaksi kokoa small tai large. Huovan mukana tulee kahdet erilaiset täytepalat, jotka voit helposti vaihtaa tarpeesi mukaan. Kaikki Physio-mallit soveltuvat erinomaisesti myös painavien ratsastajien sekä vanhojen hevosten käyttöön muhkeiden toppausten vuoksi.

Barefoot- ratsastushuovat poikkeavat muiden valmistajien malleista koko huovan ympäri kiinnitettyjen vastinhihnojen ansioista eli paine jakautuu tasaisesti ja laajalle alueelle huopaa, eikä mm. ainoastaan vastinhihnojen varaan. 

Jalustinhihnojen käyttö ratsastushuopaa käytettäessä ei ole suositeltavaa, koska se rasittaa kohtuuttomasti hevosen selän lihaksia pienellä aluella. Samaisesta syystä näissä huovissa ei ole jalustimille kiinnityspaikkoja, emmekä suosittele jalustimien käyttöä.

S koko pituus 53cm.

L koko pituus 60cm.
Paino:
4000 g
Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat