Barefoot-ratsastushuopa

Tuotenumero Bare002i
150,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Varastossa 1 kpl
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

Barefootin ratsatushuopa pitkillä vastinhihnoilla, jolloin voit käyttää tämän huovan kanssa normaalia lyhyttä kouluvyötä. Huovan materiaalit on valittu siten, etteivät ne ole liukkaita ratsastajalle tai liiku hevosen selässä. Yksi koko, jonka selkäpituus n.50cm. Kaksi väriä musta tai ruskea, valitse valikosta.

Barefoot- ratsastushuovat poikkeavat muiden valmistajien malleista koko huovan ympäri kiinnitettyjen vastinhihnojen ansioista eli paine jakautuu tasaisesti ja laajalle alueelle huopaa, eikä mm. ainoastaan vastinhihnojen varaan. Jalustinhihnojen käyttö ratsastushuopaa käytettäessä ei ole koskaan suotavaa, joten siitä syystä näissä huovissa ei ole niille myöskään kiinnityspaikkoja.

Suosittelemme käyttämään tämän huovan kanssa aidosta lampaan villasta valmistettua istuinosaa, jolloin ratsastushuopa on entistä tukevampi istua. 

Mikäli tarvitsemasi koko tai väri on meiltä omasta varastostamme loppu, niin tilaamme sen sinulle n. viikon toimitusajalla. Voit siis huoletta laittaa tilauksen tulemaan, myös puuttuvasta tuotteesta.
Arvostelut 0 arvostelua