Ride-on-Pad Physio Ratsastushuopa
Ride-on-Pad Physio Ratsastushuopa Ride-on-Pad Physio Ratsastushuopa Ride-on-Pad Physio Ratsastushuopa Ride-on-Pad Physio Ratsastushuopa Ride-on-Pad Physio Ratsastushuopa Ride-on-Pad Physio Ratsastushuopa Ride-on-Pad Physio Ratsastushuopa Ride-on-Pad Physio Ratsastushuopa Ride-on-Pad Physio Ratsastushuopa Ride-on-Pad Physio Ratsastushuopa
Barefoot®

Ride-on-Pad Physio Ratsastushuopa

Tuotenumero Bare007
269,95 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 5 - 10 työpäivää

Barefoot® 'Ride-on-Pad' Physio- ratsastushuopa vaihdettavilla täytepaloilla. Huovan mukana tule kahdet eri paksuiset täytepalat, jotka ovat helposti itse vaihdettavissa täysin tarpeidesi mukaan. 

Huopa on saatavilla mustana tai ruskeana yhdessä aikuisille sopivassa koossa. Selkäsauman pituus n.50cm.

Ride on pad on pehmustettu tukevalla vaahtomuovilla, jonka paksuus vaihtelee eri kohdissa tarpeen mukaan. Lisäksi se on vakaa hevosen selässä alapinnan liukumattoman symphanova- materiaalin vuoksi. Huopa on päällystetty mikrokuidulla, joka takaa ratsastajalle hyvän pidon kaikissa askellajeissa.

Suosittelemme käyttämään Barefoot® 'Ride-on-Pad' Physio- ratsastushuopaa ikääntyneillä/ selkäongelmaisilla hevosilla sekä painavilla tai erittäin hoikilla ratsastajilla.

Barefoot- ratsastushuovat poikkeavat muiden valmistajien malleista koko huovan ympäri kiinnitettyjen vastinhihnojen ansioista eli paine jakautuu tasaisesti ja laajalle alueelle huopaa, eikä mm. ainoastaan vastinhihnojen varaan. 

Jalustinhihnojen käyttö ratsastushuopaa käytettäessä ei ole suositeltavaa, koska se rasittaa kohtuuttomasti hevosen selän lihaksia pienellä aluella. Samaisesta syystä näissä huovissa ei ole jalustimille kiinnityspaikkoja.

Paino:
4000 g
Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat