Barefoot- istuinosa lampaanvilla

Tuotenumero Bare003
130,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.

Loppuunmyyty valmistajalta. Uusi erä saapumassa viikolla 10. Pitkän toimitusajan vuoksi, emme voi ottaa tilauksia vastaan tästä tuotteesta.

Barefootin aidosta lampaan villasta valmistettu istuinosa "Ride on pad"-ratsastushuopiin. Istuinosassa on kiinteänä tuet etu-, sekä takaosassa, joka helpottaa ja tukevoittaa istumista hevosen selässä.

Kiinnitys tukevasti alapuolelta pitkällä tarranauhalla sekä huovan kiinteisiin metellilenkkeihin. Yksi aikuiselle sopiva koko. Huovan alapinta liukumatonta sympahanova-materiaalia.

Istuinosassa ei ole käytetty lampaasta taljaa eli eläintä ei ole vahingoitettu/ jouduttu lopettamaan tämän tuotteen valmistuksessa. Käytössä on ainoastaan villa, jonka keriminen ei aiheuta eläimelle kipua. Tämähän on meille eläinten ystäville erityisen tärkeä asia.

Hintaan ei sisälly ratsastushuopaa, ainoastaan (valkoinen)villainen istuinosa. Huovan voit tilata erikseen valikoimistamme.

Pesuvinkki: Pese käsin kylmällä vedellä, vedä muotoon pesun jälkeen ja ravista voimakkaasti. Edessa olevat tuet ja selkätuet ovat irrotettavissa pesua varten.

Maksutavat