Ride-on-Pad Physio Support
Ride-on-Pad Physio Support Ride-on-Pad Physio Support
Barefoot®

Ride-on-Pad Physio Support

Tuotenumero Bare001
324,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Barefoot® Ride-On-ratsastushuopa pitkillä vastinhihnoilla, jolloin voit käyttää tämän kanssa normaalia kouluvyötä.

Tässä ratsastushuovassa on kiinteät suuret polvituet sekä korkea takaosa, jolloin se tukee ratsastajaa parhaalla mahdollisella tavalla. 

Huopa on päällystetty mikrokuidulla, joka takaa ratsastajalle hyvän pidon kaikissa askellajeissa. Huovan hevosta vasten oleva alaosa on valmistettu Sympanovasta, joka estää huopaa liukumasta hevosen selässä. Ride on pad on pehmustettu tukevalla vaahtomuovilla, jonka paksuus vaihtelee eri kohdissa tarpeen mukaan 

Tilattavissa musta tai ruskea. Kaksi kokoa small tai large. Huovan mukana tulee kahdet erilaiset täytepalat, jotka voit helposti vaihtaa tarpeesi mukaan huovan alapinnalta löytyvissä tarralla avattavista paneelitaskuista.

Barefoot- ratsastushuovat poikkeavat muiden valmistajien malleista hevosen selkään vasten olevien lisäpaneelien ansiosta, jolloin se jättää vapaaksi hevosen selkärangan. Lisäksi huovan ympäri kiinnitettyjen vastinhihnojen ansioista eli paine jakautuu tasaisesti ja laajalle alueelle huopaa, eikä mm. ainoastaan vastinhihnojen varaan.

Jalustinhihnojen käyttö ratsastushuopaa käytettäessä ei ole suositeltavaa, koska se rasittaa kohtuuttomasti hevosen selän lihaksia pienellä aluella. Samaisesta syystä näissä huovissa ei ole jalustimille kiinnityspaikkoja, emmekä suosittele jalustimien käyttöä.

S koko pituus 53cm. Istuinosa 48cm (isot ponit ja mm. issikkat)

L koko pituus 60cm. Istuinosa 53cm (hevoset)

Huomioihan, että tämä satula ei sovellu käytettäväksi pitkien siivikkeiden vuoksi pienille poneille esim. shettikset. Niille sopii parhaiten Barefootin lapsille ja nuorille valmistettu ratsastushuopa, joka löytyy myös valikoimistamme.


Paino:
3000 g
Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat