Barefoot® 'Ride-on-Pad' Physio Support

Tuotenumero Bare001
259,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Varastossa 1 kpl
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

Barefoot® Ride-On-ratsastushuopa pitkillä vastinhihnoilla, jolloin voit käyttää tämän kanssa normaalia kouluvyötä.Tässä ratsastushuovassa on suuret polvituet sekä korkea takaosa, jolloin se tukee ratsastajaa parhaalla mahdollisella tavalla. Huopa on päällystetty mikrokuidulla, joka takaa ratsastajalle hyvän pidon kaikissa askellajeissa.Huovan hevosta vasten oleva alaosa on valmistettu Sympanovasta, joka estää huopaa liukumasta hevosen selässä. Ride on pad on pehmustettu tukevalla vaahtomuovilla, jonka paksuus vaihtelee eri kohdissa tarpeen mukaan Tilattavissa kaksi väriä musta tai ruskea sekä kaksi kokoa small tai large. Huovan mukana tulee kaksi erilaista täytepalaa, joita voi helposti vaihtaa tarpeesi mukaan.

Barefoot- ratsastushuovat poikkeavat muiden valmistajien malleista koko huovan ympäri kiinnitettyjen vastinhihnojen ansioista eli paine jakautuu tasaisesti ja laajalle alueelle huopaa, eikä mm. ainoastaan vastinhihnojen varaan. Jalustinhihnojen käyttö ratsastushuopaa käytettäessä ei ole suositeltavaa, koska se rasittaa kohtuuttomasti hevosen selän lihaksia pienellä aluella. Samaisesta syystä näissä huovissa ei ole jalustimille kiinnityspaikkoja, emmekä suosittele jalustimien käyttöä.

S koko pituus 53cm

L koko pituus 60cm.

Huomioihan, että tämä satula ei sovellu käytettäväksi pitkien siivikkeiden vuoksi pienille poneille esim. shettikset. Niille sopii parhaiten Barefootin lapsille ja nuorille valmistettu ratsastushuopa, joka löytyy myös valikoimistamme.

Arvostelut 0 arvostelua