Fager "Frida" TOL™-titaanikuolain

Tuotenumero FAG005
129,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Varastossa 0 kpl
Toimitusaika 5 - 10 työpäivää

Kolmiosainen Fager "Frida" TOL™-titaanikuolain. Tämä malli soveltuu vahvoille kädelle painaville hevosille, jotka leikkivät kielellä, ravistelevat päätään, nostavat päänsä ylös kuolaimen vaikutuksesta vapautuakseen tai ovat suustaan erityisen herkkiä. Pituudet 9,5cm/10,5cm kuolaimen paksuus: 10mm, 11,5cm paksuus: 12mm ja 12,5/13,5cm paksuus: 14mm.

Frida kuolain on valmistettu puhtaasta ruostumattomasta titaanista. Titaani on erittäin kevyt ja kylmässäkin lämmin materiaali, joten hevosen on helpompi hyväksyä kuolain sekä huomata ratsastajan antamat singnaalit. Viimeisestä tuotekuvasta löydät videon, jossa näet käytännössä miten lukittuva TOL™-systeemi toimii. Kuolaimen keskiosa on lisäksi myös sivuistaan lukittuva, jonka tekee kuolaimen keskiosasta vakaan ja joustavamman, kuin suora kuolain olisi. Sivulukituksesta löydät videon viimeisestä tuotekuvasta.

Huom! sivujen muotoilun vuoksi sinun kannattaa valita yhtä suurempi koko, kuin mitä normaalisti käyttäisit.

Miksi valita materiaaliksi titaani?

- Antibakteerinen , myrkytön ja allergisoimaton.

- Erittäin kevyt sekä  pakkasella lämmin materiaali

- Helppo pitää puhtaana.

Fagersin kuolaimet on suunniteltu Ruotsissa ja valmistus tapahtuu yksittäin käsityönä, joten suosittelemme Fagers-kuolaimia huippulaatua ja viimeistelyä arvostaville.Arvostelut 0 arvostelua