St. Hippolyt Glyx-Wiese Wiesentaler 20kg

Tuotenumero STH051
31,00 €
Sisältää alv. 14.00 %
Varastossa 1 kpl
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

Uutuus!

Glyx-Wiese Wiesentaler on yhdistelmä parhaan laadun valikoituja ruohoja ja hyödyllisiä yrttejä, jotka ovat peräisin Bodenseen lähistön lajirikkailta vedensuojelualueilta, jossa olosuhteet ovat optimaaliset. Sadonkorjuun jälkeen ruohot ja yrtit kuivatetaan hellävaroen matalissa lämpötiloissa, jolloin kaikki ravinto- ja hivenaineet säilyvät.

  • Erinomainen vaihtoehto høcobseille mm. lyhyemmän liotusajan ansiosta

  • Enemmän rakennetta ja kuituja hyvän ruuansulatukseen

  • Erityisen sopiva hevosille, joiden on vaikea ylläpitää massaansa sekä vanhemmille hevosille, joilla on hammasongelmia.

  • Tuore ja hellävaroen kuivattu matalissa lämpötiloissa

  • Runsaasti yrttejä 

  • Melassiton, matalat sokeri-, tärkkelys- ja fruktaanipitoisuudet

Lukemattomat käyttömahdollisuudet:

Glyx-Wiese Wiesentaler voi korvata karkearehun tai parantaa päivittäisen karkearehuannoksen laatua kaikilla hevosilla, varsinkin mikäli niitä ruokitaan säilöheinällä tai huonolaatuisella heinällä. Voidaan myös käyttää hevosille, joiden on vaikea ylläpitää massaansa. Voi päivittäiseen väkirehuruokintaan sekoitettuna stimuloida pureskeluaktiviteettia ja edistää syljen eritystä. Erityisesti vanhemmille pureskeluongelmista kärsiville hevosille, jolloin Glyx-Wiese Wiesentaler voi kokonaan tai osittain korvata heinän. Kuiturikas ja erityisen maukas.

Glyx-Wiese Wiesentaler on täydellinen karkearehu lähde toimivalle suoliston bakteerikannalle. Paksusuolen käymisprosessi aktivoituu ja stimuloituu. Puumateriaalia ja liitoksia sisältävät kasvit on karsittu pois.

Koostumus:
Erittäin monimuotoinen sekoitus ruohoja ja yrttejä Bodenseen alueelta.

Ravintoaineet:

Raakavalkuainen 10,50%
Magnesium 0,28%
Raakarasva 2,40%
Natrium 0,10%
Raakakuitu 25,00%
Fruktaani < 4%
Tuhka 9,00%
Sokeri< 9%
Kalsium 0,90%
Tärkkelys < 0,1%
Fosfori 0,30%
Sulava raakavalkuainen 81 g/kg

Sulava energia 7,9 MJ DE/kg

Muuntokelpoinen energia 6,6 MJ ME/kg


Hivenaineiden luontainen pitoisuuskeskimäärin kiloa kohden:

Sinkki 40 mg

Mangaani100 mg

Kupari 6 mg

Seleeni 0,03 mg

Ruokintaohje:

Vaihtoehtona karkearehulle n.1kg per 100 kg elopainoa päivittäin. Parantamaan karkearehuannosta. Määrä sovitetaan annettavaan karkearehuun sopivaksi.
1 kg Glyx-Wiese Wiesentaler vastaa n.1,2kg heinää. Tulee liottaa ennen käyttöä 1 kg Glyx-Wiese Wiesentaleria kohti käytetään1,5-3 litraa vettä.

Toimitus:

Rehut toimitamme Matkahuollon välityksellä ympäri maata tai voit noutaa ne veloituksetta sopimuksen mukaan varastoltamme Salosta.


Arvostelut 0 arvostelua