St. Hippolyt EquiGard® Pellets 25kg

Tuotenumero STH034/Pellets
50,50 €
Sisältää alv. 14.00 %
Varastossa 0 kpl
Toimitusaika 5 - 10 työpäivää

St. Hippolyt EquiGard® Pelletit 25kg 

Kuitupohjainen viljaton mysli, matala sokeri- ja tärkkelyspitoisuus, runsaasti elintärkeitä ravintoaineita. Lisää elinvoimaa ja aktiivista aineenvaihduntaa ylipainoisille ja vaatimattomille hevosille. Soveltuu erityisen hyvin kaviokuumeisille hevosille sekä hevosille joilla on taipumusta EMS, PSSM tai PPID (Cushing) oireyhtymiin, ylirasitus oireisiin tai vatsahaavaan. Viljaton, ei sisällä melassia.

Vaikutus:

- Edesauttaa insuliinitoiminnan normalisointia sekä hiilihydraatti- ja rasva-aineenvaihduntaa (kohdistettu mineralisointi, yrtit)

- Aktivoi energia- ja sokeriaineenvaihduntaa (yrtit, kivennäisaineet, oluthiiva, isomaltoosi)

- Varmistaa tasaisen energian vapautuksen ja verensokerin (vähäglykeemiset kuidut, kylmäpuristetut öljyt (pellavan- ja auringonkukansiemen)

- Suojaa vatsan ja suoliston limakalvoja (kuidut, pellavansiemen, hiiva kulttuuri)

- Tukee painonpudotusta ylipainoisilla hevosilla (sisältää 80% vähemmän tärkkelystä ja sokeria kuin kaura, erityinen mineralisointi)

Käyttö:

200-350g/ per 100 kg päivittäin hyvän korsirehun ja/tai laidunruokinnan ohessa. Energiatarpeen kasvaessa (suorittavat hevoset) yhdistetään esim. StrukturE®, Palatin Høcobs®, Pre Alpin® Aspero, HippoLinol® tai Qelan® (viljaton) tuotteen kanssa. Erityisiin puutostiloihin suositellaan GlucoGard® tai MicroVital® tuotteita. Viljaton EquiGard® soveltuu erityisen hyvin ’korsirehuksi’ toipilasaikana ja yleisesti palautumiseen.

1 litra painaa n.800g.

Koostumus:

Lämminilmakuivattu alppiheinä (vähäglykeeminen), omenan puristusjäte, sokerijuurikaskuitu, maissinjyvän alkio, pellavansiemen, riisilese, oluthiiva, kauralese, omenasiirappi, kylmäpuristetut öljyt (pellavan- ja auringonkukansiemen, maissinjyvän alkio), yrtit (kamomilla, fenkoli, rosmariini, korianteri, sarviapilansiemen, maarianohdake), kalsiumkarbonaatti, leikattu sinimailanen (lucerna), isomaltoosi (prebioott inen), suola, viinirypäleensiemenuute, valkosipuli, merileväjauhe.

Ravintoainepitoisuudet:

Raakaproteiini 9,6%
B1-vitamiini 11mg
Raakakuitu 17,0%
B12-vitamiini 15mg
Raakarasva 8,0%
B6-vitamiini 7mg
Raakatuhka 12,5%
B12-vitamiini 40ug
Sulava raakaproteiini 77g/kg
Biotiini 250ug
Energia 7,4 Mj/kg
Pantoneenihappo 18mg
Tärkkelys 3%
Koliini 200mg
Sokeri 6,0%
Niasiini 37mg
Kalsium 1,2%
Foolihappo 4mg
Fosfori 0,5%
Rauta 200mg
Magnesium 0,6%
Sinkki 300mg
Natrium 0,5%
Mangaani 300mg
Lysiini 0,5%
Kupari 85mg
Metioniini 0,5%
Koboltti 2,0mg
A-vitamiini 16,000 IE
Seleeni 1,2mg
D3-vitamiini 1,700 IE
Jodi 2,0mg
E-vitamiini 580mg


Toimitus:

Tilatut tuotteet voidaan toimittaa ympäri maata postitse/ matkahuollon välityksellä lähimpään jakelijan toimipisteeseen. Mikäli asut Salon seudulla tilauksen voi myös sopimuksen mukaan noutaa varastoltamme, ilman toimituskuluja. Toimitamme myös itse yli 100€ tilaukset säännöllisesti Varsinais-Suomen alueella kiertävän rehu-automme mukana 8€ toimituskuluin. Tuote tilattavissa myös 825kg täyslavoittain, jolloin toimitus on ilmainen!

Ota meihin yhteyttä yhteydenotto- lomakeen kautta, autamme mielellämme. Lisätiedot rehu-auton toiminnasta löydät facebook-sivuiltamme: St. Hippolyt jälleenmyynti Varsinais-Suomi.

Arvostelut 0 arvostelua