St. Hippolyt Hefekultur® 1kg

Tuotenumero STH017
36,00 €
Sisältää alv. 14.00 %
Varastossa 1 kpl
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

St. Hippolyt Hefekultur® 1kg Elävät hiivat yhdistettyina runsaasti saatavilla oleviin hivenaineisiin tuottavat luontaisia B-vitamiineja ja ravintoaineita tukemaan paksusuolen bakteerikantaa ja terveen limakalvon uusiutumista.

Vaikutus:

- Tukee paksusuolen bakteerikannan tervettä kasvua (hivenaineet, elävät hiivat)

- Edesauttaa haitallisten bakteereiden luonnollista tukahdu amista (hivenaineet, mallashiivauute (vierre), yrtit, viinirypäleensiemenuute)

- Vahvistaa suolistoperäistä vastustuskykyä (kuidut, limaaineet, välttämättömät rasvahapot, viinirypäleensiemenuute)

- Normalisoi ruuansulatusta sairauden jälkeen ja vähentyneen ruokahalun tai puruongelmien yhteydessä (helposti imeytyvät ravintoaineet, oluthiiva)

- Lisää hyvinvointia ja elämäniloa (vakaa suolen toiminta)

Käyttö:

N. 5 g per 100 kg elopainoa päivittäin normaaliruokinnan yhteydessä tai IrishMash tuotteen kanssa. Käytetään ripulin tai löysän vatsan yhteydessä ja voidaan tarvittaessa antaa kaksinkertaisena annoksena.

Koostumus:

Yea-Sacc 1026 sekoitus, oluthiiva, öljypitoiset siemenet (pellava ja auringonkukka), vehnälese, kylmäpuristetut öljyt (pellavan- ja auringonkukansiemen), viinirypäleensiemenuute, ohrahiutale, vehnänjyvän alkio, mallashiivauute (vierre), yrtit (inkivääri, kurkuma), magnesiumfumaraatti, ohrajyvän alkio.

Ravintoainepitoisuudet:

Raakaproteiini 14,0%
Rauta 400mg
Raakakuitu 2,8%
Sinkki 100mg
Raakarasva 9,0%
Mangaani 50mg
Raakatuhka 6,8%
Kupari 25mg
Kalsium 0,2%
Koboltti 80mg
Fosfori 0,4%
Seleeni 0,05mg
Natrium 0,04%


Toimitus:

Tilaukset toimitamme matkahuollon välityksellä ympäri maata nopeasti ja luotettavastu tai voit noutaa tuotteet varastoltamme Salosta veloituksetta sopimuksen mukaan.


Arvostelut 0 arvostelua