Islantilainenkanki titaanista
Islantilainenkanki titaanista
Karlslund

Islantilainenkanki titaanista

Tuotenumero Kar342
225,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 2 työpäivää

Karlslundin Islantilaiskanki titaanista. Yksinkertainen ja hellävarainen yksinivelinen sekä lukittuva rakenne varmistaa kuolaimen hyvän liikkuvuuden ja rauhallisuuden hevosen suussa. Sivurenkaiden muotoilu estää hevosen suupielten nipistelyn ja parantaa ratsastajan antamia singnaaleja. Ketju on irroitettavissa molemmin puolin.

Titaani on materiaalina kestävä ja kevyt (paino 215g). Lisäksi sen lämpökapasiteetti on pieni, minkä vuoksi se ei johda kylmää, eikä kuumaa eli kuolain on hevoselle erittäin miellyttävä käyttää myös pakkasella. Kuolaimen paksuus 12mm. Kts. pituudet valikosta. Suosittelemme valitsemaan tästä mallista yhtä kokoa pidemmän, kuin normaalisti käyttäisit.

Haluatko testata titaanikuolainta, ennen ostopäätöksen tekoa?

Voit lainata meiltä titaanikuolaimen käyttöösi viikoksi 150€ panttimaksua  vastaan. Panttimaksu toimii osana maksusta, mikäli haluat tilata meiltä vastaavan kuolaimen omaksesi. Mikäli kuolain ei ole sopiva tai muuten vain mieluinen, niin palautat kuolaimet meille ja palautamme panttimaksun osuuden sinulle kuolaimen palauduttua meille. Sinulle jää maksettavaksi ainoastaan postimaksut

Kiinnostuitko? Ota tässä tapauksessa yhteyttä meihin yhteydenottolomakkeen kautta!Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat