Kontakt 3-satula
Kontakt 3-satula Kontakt 3-satula Kontakt 3-satula Kontakt 3-satula Kontakt 3-satula
Karlslund

Kontakt 3-satula

Tuotenumero Kar118
1 653,95 €
Sisältää alv. 24 %

Karlslundin uudistunut rungoton erittäin joustava rakenteinen Kontakt3-satula, joka tarjoaa ainulaatuisen mukavuuden hevoselle sekä ratsastajalle. 

Satula antaa runsaasti tilaa hevosen selälle, lavoille ja säälle. Aitoa laadukasta mustaa nahkaa. Satulan paneelit on täytetty monikerroksisella lateksilla, joka jakaa paineen tasaisesti koko satulan alueelle ja muotuu hevosen selän mukaan. Tämä malli sopii, jopa hankalan mallisille hevosille, joille on ehkä vaikeaa löytää sopivaa satulaa.

Satulassa on lyhyet polvituet, joten se sopii lyhyt sekä pitkäjalkaisille ratsastajille. Istuin on tilava, pehmeä, mukava ja se tarjoaa tukea ratsastajalle. Satulassa on lisäksi sisään rakennettu lyhyt kaari (ei vaihdettavissa), joka yhdessä leveän paneelivälin kanssa antaa paljon tilaa hevosen selkärangalle ja säälle.

Satulan lyhyt pituus ja erittäin joustava rakenne auttavat varmistaan, että satula sopii suurelle osalle islanninhevosia, välittämättä siitä ovatko ne kapeita tai leveitä rakenteeltaan. Satulan mukana tulee satulansuojus.

Koko:

16" Paneelien pituus 44cm.

17" Paneelien pituus 46cm.

Meiltä on myös mahdollista saada kaikki valikoimissamme olevat Karlslund-satulamallit 1000€ panttimaksua ja toimituskuluja vastaan sovitukseen. 

Demosatulalla voit koeratsastaa normaalisti muutamia kertoja todetaksesi satulan sopivuuden itsellesi ja hevosellesi. Demosatulan käytöstä veloitamme sovitusmaksua 50€/ vrk, mikäli satula ei syystä tai toisesta ole mieluinen. 

Sovitusmaksua ei peritä, mikäli teet kauttamme testaamastasi satulasta kaupat. 


Paino:
10000 g
Arvostelut 0 arvostelua
Maksutavat