Karlslund

B-satula

Tuotenumero Kar119
1 854,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Karlslund B-satula. Tämä uusi malli on nk. matalan profiilin satula, joka välittää ratsastajalle hyvän tuntuman hevoseen. Satula on suunniteltu erityisesti Islanninhevosten rakenne huomioiden. Satula on valmistettu pehmeästä hyvän pidon antavasta laadukkasta mustasta nahasta 3/4 pituisilla polvituilla, jotka antavat tilaa myös pidemmille jaloille. Satulassa on joustava polymeerirunko, monikerroksiset lateksivaahtopaneelit yhdistettynä vaihdettavaan kaareen. Tämä takaa, että satula istuu erityypisille hevosille, erityisesti keskileveästä- leveä runkoisille.

Satulan mukana tulee satulansuojus.

Koko:

16" Paneelien pituus 44cm.

17" Paneelien pituus 46cm.

Meiltä on myös mahdollista saada kaikki meillä valikoimissamme olevat Karlslund-satulamallit 1000€ panttimaksua ja toimituskuluja vastaan sovitukseen. Demosatulalla voit koeratsastaa normaalisti muutamia kertoja todetaksesi satulan sopivuuden itsellesi ja hevosellesi. Demosatulan käytöstä veloitamme sovitusmaksua 50€/ vrk, mikäli satula ei syystä tai toisesta ole mieluinen. Sovitusmaksua ei peritä, mikäli teet kauttamme testaamastasi satulasta kaupat. 

Meille on kertynyt runsaasti kokemusta satuloiden sovituksesta, joten satulaa hankkiessasi olethan aina yhteydessä meihin, niin keskustellaan sinulle ja hevosellesi parhaiten soveltuvasta vaihtoehdosta. Olemme tarvittaessa apunasi sovituksessa etänä kuvien ja videoiden välityksellä tai voimme tulla tekemään sovituskäynnin tallille. Sovituskäynnistä veloitamme 50€/ hevonen sekä 0,41€/km edestakaiselta matkalta täältä Salosta käsin.


Arvostelut 0 arvostelua