Karlslund

B-satula

Tuotenumero Kar119
1 990,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.

Toimitamme satulat ainoastaan tilauksesta ennakkotietoja vastaan. Olethan meihin yhteydessä viestillä, niin löydämme sinulle ja hevosellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Karlslund B-satula laadukkasta ja pehmeästä mustasta nahasta, erityisesti issikoiden rakenne huomioiden. Tämä malli on nk. matalan profiilin satula, joka välittää ratsastajalle hyvän tuntuman hevoseen. 

Satulassa on joustava polymeerirunko, monikerroksiset lateksivaahtopaneelit. Tämä malli on saatavilla myös 17" villatoppauksin, ota tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Tähän malliin voit vaihtaa itse kaaren. Katso liite-välilehdeltä ohjeet kaaren vaihtoon.

Satula istuu hyvin eri tyypisille hevosille. Suosittelemme sitä erityisesti keskileveästä- leveä runkoisiin hevosiin.

Satulan mukana tulee satulansuojus.

Koko:

16" Paneelien pituus 44cm.

17" Paneelien pituus 46cm.

Toimitamme tämän satulan suoraan valmistajan varastosta n. viikon toimitusajalla. Voit siis huoletta laittaa tilauksen tulemaan, vaikka omavarastosaldomme näyttäisi 0kpl.

Meiltä on myös mahdollista saada kaikki valikoimissamme olevat Karlslund-satulamallit 1000€ panttimaksua ja toimituskuluja vastaan sovitukseen. 

Demosatulalla voit koeratsastaa normaalisti muutamia kertoja todetaksesi satulan sopivuuden itsellesi ja hevosellesi. Demosatulan käytöstä veloitamme sovitusmaksua 50€/ vrk, mikäli satula ei syystä tai toisesta ole mieluinen. Sovitusmaksua ei peritä, mikäli teet kauttamme testaamastasi satulasta kaupat. Maksutavat