Tilaus & toimitusehdot issikka.fi/ Troublemaker Trading Oy

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. 

Verkkokaupassamme käytössä Klarna Checkout -maksujärjestelmä.

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit - kaikki yhtä turvallisia! 

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna Bank AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. 

Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

Mikäli et halua käyttää maksutapana Klarnaa. Ota yhteyttä viestillä, niin voimme laittaa maksutiedot sinulle myös suoraan ennen tilauksen tekoa haluamistasi tuotteista. 

Toimituskulut:

Toimitamme tilaukset ensisijaisesti DB Schenkerin välityksellä alk. 8€ toimituskuluin tilaajan lähimpään noutopisteeseen.

Alle 15€ tilauksien toimituskulut ovat 15€

Tuotteen palautus:

Verkkokaupan kautta tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen veloitamme vaihdosta toimituskulut hinnastomme mukaan. 

Kuluttajalla on velvollisuus ilmoittaa kaupan peruuttamisesta 14 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Kopioi allaoleva tekstirunko ja täytä puuttuvat kohdat. Lähetä ilmoitus sähköpostilla osoitteeseen: asiakaspalvelu@issikka.fi

Ilmoitan että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista:
Tilauspäivä ja vastaanottopäivä:
Kuluttajan nimi:
Kuluttajan osoite:
Päiväys: 

Mikäli peruutat kaupan palauta tavara viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Kuluttajan vastuulla on tarvittaessa näyttää esimerkiksi palautuskuitilla, että tavara on palautettu määräajassa.

Palautuksen voit tehdä haluamallasi toimitustavalla mm. postin tai Matkahuollon välityksellä osoitteeseen:

Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuneista lähetyskuluista.

Troublemaker Trading Oy
Urheilukentäntie 12
24910 Halikko as 

Puh.no: 0400-764932 Lisää numero aina paketin lähetystietoihin, niin saamme saapumisilmoituksen ajoissa.

Palautusoikeus koskee käyttämättömiä, myyntikunnossa olevia tuotteita. Tuotteiden tulee olla puhtaita, pölyttömiä, karvattomia, ehjiä ja pesemättömiä. Tuotelappujen tulee olla kiinni tuotteessa. Pakkaa tuote mieluiten samaan pakettiin jossa se on toimitettu. 

Sulje paketti huolellisesti niin ettei tuote pääse putoamaan paketista tai likaantumaan. Mikäli tuote on myyntikelvoton, veloitamme takaisin lähetyksestä aiheutuvat toimituskulut asiakkaalta. 

Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä asiakaspalautuksia. Paketin noutamatta jättäminen ei oikeuta asiakaspalautukseen, maksun hyvitykseen tai laskun mitätöintiinEmme lunasta noutamatta jääneitä paketteja takaisin. Mikäli kuitenkin haluat lunastamatta jääneen paketin takaisin mm. unohtamisen vuoksi niin suosittelen pikaisesti olemaan yhteydessä. Tästä veloitamme kaikki syntyneet kulut asiakkaalta.

Palautusoikeutta ei hygienia syistä ole kuolaimilla, rehuilla tai elintarvikkeilla.

Tilauksen peruutus:

Tuotteen tilauksen voi toki aina peruuttaa ilmottamalla meille siitä kirjallisesti. Peruutus onnistuu mikäli tilattua tavaraa ei ole vielä toimitettu tai ilmoitettu sen olevan noudettavissa, mikäli toimitustavaksi on valittu nouto meidän varastostamme. Mikäli tilausta ei ole peruutettu ja se jää lunastamatta tai noutamatta veloitamme tästä asiakkaalta sopimusrikkomuksen vuoksi tilauksen arvon.
Maksutavat