Lämpimästi tervetuloa ostoksille kotimaiseen ja luotettavaan Issikka.fi verkkokauppaan! 

Toivomme, että asiointisi täällä on helppoa & miellyttävää ja löydät kaiken tarvitsemasi. Ostosten tekeminen verkossa on helppoa ja turvallista.

Tämä osio sisältää ohjeita verkkokaupassa asioimiseen. Mikäli jokin asia jää askarruttamaan mieltäsi, vastaamme mielellämme kysymykseesi asiakaspalvelu@issikka.fi

Onnistuneita ostohetkiä!

Tilaus & toimitusehdot issikka.fi/ Troublemaker Trading Oy

Maksutavat:

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä Checkout Finland Oy:n välityksellä. 

Checkoutin Maksutapoja ovat Checkout Finland Oy:n verkkomaksupainikkeet, luottokortit, GSM-maksaminen sekä Everyday, Jousto ja Collector - palvelut.

Tästä linkistä löydät Checkout-palvelun maksuehdot: ja tiedot mm. laskun tai osamaksun käyttämisestä.

Emme toimita tuotteitamme postiennakolla.


Toimitustavat / hinnat:

Voit valita haluamasi toimitustavan tilausta tehdessäsi.

Posti: 

Tilauksesi toimitetaan Postin välityksellä lähipostiisi tai kirjeenä suoraan kotiisi. Toimituskulut ovat 4€ kirjeenä tai alk. 8€ postipakettina, riippuen ostoskorin tuotteiden painosta ja koosta.

SmartPost: 

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi SmartPOST –pakettiautomaatista. Katso lähin automaatti. Saat paketin saapumisesta ilmoituksen tekstiviestillä. Huomioithan että satulat & rehut ovat liian suuria toimitettavaksi pakettiautomaattiin. Toimituskulut 8 euroa.

Matkahuolto: 

Bussipaketti tai Lähellä-paketti painosta riippuen. Tällä toimitustavalla toimitamme lähes poikkeuksetta painavat toimitukset sekä monipaketti lähetykset mm. rehut yms. Hinnat alk. 8€

Nouto varastoltamme:

Voit noutaa tilauksesi varastoltamme Salosta. Huomiothan, ettei meillä ole liiketiloja, jossa tuotteet ovat esillä tai määrättyjä aukioloaikoja. Noudot tulee sopia aina etukäteen ja tilaukset on tehtävä verkkokaupan kautta ennen noudon sopimista. Toimitamme tilaukset sujuvasti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Myyntialue:

Verkkokaupassamme myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle. Mikäli haluat tilata tuotteita ulkomaille, olethan yhteydessä sähköpostitse, niin varmistamme toimituskulut.

Toimitusaika:

Omasta hyllystämme löytyvien tuotteiden toimitusaika 1-2 arkipäivää. Pyrimme pitämään laajaa omaa varastoa, mutta joskus jotain saattaa puuttua ja tällöin toimitamme tuotteet suoraan valmistajan varastolta tilauksestasi 5-10 arkipäivässä. Meille tulee toimituksia kaikilta tavarantoimittajiltamme säännöllisesti useita kertoja kuussa, joten toimitusaika ei koskaan veny kohtuuttoman pitkäksi.

Ajantasaisen varastosaldomme sekä tiedon toimitusajasta näet jokaisen tuotteen kohdalta erikseen.

Tuotteen palautus:

Verkkokaupan kautta tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen veloitamme vaihdosta toimituskulut hinnastomme mukaan. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuneista lähetyskuluista.
Kuluttajalla on velvollisuus ilmoittaa kaupan peruuttamisesta 14 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Kopioi allaoleva tekstirunko ja täytä puuttuvat kohdat. Lähetä ilmoitus sähköpostilla osoitteeseen: asiakaspalvelu@issikka.fi

www.issikka.fi / Troublemaker Trading Oy
Urheilukentäntie 12
24910 Halikko as 

Puh.no: 0400-764932 Lisää numero aina paketin lähetystietoihin, niin saamme saapumisilmoituksen ajoissa.

Ilmoitan että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista:
Tilauspäivä ja vastaanottopäivä:
Kuluttajan nimi:
Kuluttajan osoite:
Päiväys: 

Mikäli peruutat kaupan palauta tavara viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Kuluttajan vastuulla on tarvittaessa näyttää esimerkiksi palautuskuitilla, että tavara on palautettu määräajassa.

Palautusoikeus koskee käyttämättömiä, myyntikunnossa olevia tuotteita. Tuotteiden tulee olla puhtaita, pölyttömiä, karvattomia, ehjiä ja pesemättömiä. Pakkaa tuote mieluiten samaan pakettiin jossa se on toimitettu. Sulje paketti huolellisesti niin ettei tuote pääse putoamaan paketista tai likaantumaan. Mikäli tuote on myyntikelvoton, veloitamme palautuksesta ja uudelleenlähetyksestä aiheutuneet kulut asiakkaalta. 

Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä asiakaspalautuksia tai noutamatta jääneitä postipaketteja!

Toimituksessa rikkoontuneen lähetykset:

Valitettavasti Posti/ Matkahuolto huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee vahinkoilmoitus välittömästi konttorissa. Ota myös yhteys asiakaspalveluumme, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Yhteystietomme:

www.issikka.fi / Troublemaker Trading Oy
Urheilukentäntie 12
24910 Halikko
Puh. 0400 764932

Varmimmin tavoitat meidät sähköpostitse:
asiakaspalvelu@issikka.fi