HEVOSLOMITUKSET & TALLITUURAUKSET & LEMMIKKIEN KOTIHOITO SALON SEUTU

Tarjoan hevostalli-lomituksia/ tuurauksia sekä eläinhoidon palveluja Salon alueella sijaitseville asiakkaille. Asiakkaitani ovat talliyritykset sekä yksityiset eläinten omistajat.    

Hevoslomitus sisältää tallityöt, karsinoiden siivouksen, ruokinnan sekä tarhauksen. Voit tilata minut pelkkään aamu- tai iltatalliin, tuuraamaan sairaslomia, vuosilomia tai lisätyövoimaksi kiireaikaan. Yritykselläni on sopimus lomituksia alueella järjestävän paikallisyksikön kanssa, jolloin voin laskuttaa heidän välityksellä sovitut vuosilomat, sijaisavat, sairaslomat suoraan yksiköltä. 

Kissoille tarjoan kotikäyntejä, joita voi tarpeen mukaan olla useampi päivässä. Kun varaat kotikäynnin, hoitaja tulee kotiisi ja antaa kissallesi ruuan, vaihtaa veden, siivoaa kissanhiekkalaatikon ja tietysti pitää seuraa kissallesi – joko rapsutuksilla tai leikillä. Käynti kestää max. tunnin ja sopii hyvin, kun olet esimerkiksi pitkiä päiviä poissa kotoa tai reissussa.

Koirille tarjoan kotikäyntejä, joita voi olla tarpeen mukaan useampia päivässä. Meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta yöpyä koiran seurana. Kun varaat kotikäynnin ruokimme ohjeiden mukaan, vaihdamme veden sekä lenkitämme koirasi ja pidämme seuraa.Yksi käynti kestää max. tunnin.  Sinun ei tarvitse viedä lemmikkiäsi stressaantumaan vieraaseen hoitolaympäristöön pitkän työpäivän tai lomasi ajaksi.

Myös muiden lemmikkien hoito onnistuu toki myös!

Itsenäisenä yrittäjänä huolehdin kaikista sosiaalikuluista sekä yritykseni kuluu ennakkoperintärekisteriin ja kaupparekisteriin. Lisäksi meillä on vastuuvakuutus sekä tapaturmavakuutus.

Asiakas tilaa palvelun ja laskutan sovittujen tuntien mukaan etukäteen. Varaus on sitova, kun lasku on ajallaan maksettu. Poikkeuksena tästä lomituspalvelut, jolloin lasku menee suoraan lomituspalveluihin jälkikäteen. Yrittäjä voi vähentää laskun verotuksessaan.

Hinnasto v.2022 

Tallityöt arkisin 30€/h + lauantai 35 €/h + alv 24% + 0,53 €/km  

Sunnuntai ja pyhäpäivät 50€/h + alv 24% + 0,53 €/km 

Lomituspalvelut melan korvauksen mukaan, ei muuta laskutusta.    

Lemmikkien hoitokerta 40€/ 1h + 0,53€/km.

Vaitiolovelvollisuus on osa ammattitaitoani. Tarjoan luotettavan palvelun kaikissa tilanteissa.

Yritystoiminnan pyörityksen lisäksi olen pitkän kokemuksen omaava eläintenhoitoa 15v. työkseni tehnyt ammattilainen. Lisäksi lemmikit ja omat hevoset kuuluvat myös vapaa-aikaani. Työskentelen myös ihmisten terveydenhuollon parissa eli työkiireitteni vuoksi toivon ensisijaisesti yhteydenottoa sähköpostilla asiakaspalvelu@issikka.fi tai verkkokaupan yhteydenotto-lomakkeen välityksellä. Palaan asiaan mahdollisimman pian, mietitään sinulle sopiva palvelukokonaisuus!                                Maksutavat